Er dine negle vinterklar? // Tips til at komme godt igennem vinteren

on

Efteråret er allerede over Danmark, og vinteren venter forude. Med vinteren kommer også vind og kulde, og dermed også tørre og udsatte hænder og negle. Er du klar til at passe på dine negle vinteren over? – Her er mine bedste tips til at komme igennem vinteren med pæne negle 🙂

Winter essentials2

 

Det vigtigste om vinteren er at beskytte dine hænder og neglebånd mod kulden og bevare fugten.

Jeg har 4 essentials som er et must have for mig om vinteren 🙂

Jeg bruger altid handsker. Jeg foretrækker personligt nogle flotte læderhandsker, da de skærmer mod vinden og er stilede, fleksible og bløde 🙂 Dem jeg har vist her er fra Skindgalleriet.

Det er som nævnt ultravigtigt at vedligeholde fugten i dine hænder og neglebånd. I modsat fald bliver hænderne tørre og neglebåndene begynder at blive ru og revne. Min absolutte favorithåndcreme er L’occitanes Shea Butter hand cream. Jeg har prøvet mange mærker, men jeg bliver ved med at vende tilbage til denne lille lækre sag. Den lille udgave indeholder 30 ml. og er den perfekte taskestørrelse, så den er altid med på farten. Eneste ulempe er, at den er lidt pricy. Det bliver dog efter min mening vejet op af, at den er super drøj i brug. Jeg behøver ikke mere end en klat på størrelse med en ært 🙂

Neglene i sig selv har også brug for en kærlig hånd. Min foretrukne fugt- og styrkegiver til neglene er APPEAL4’s Nail Booster. Har man meget ødelagte og spaltede negle, kan jeg dog anbefale en måneds kur med Duri Rejuvacote. Du kan læse mere om forskellen på de to her.

Sidst men absolut ikke mindst har neglebåndene brug for særlig opmærksomhed. Neglebåndene er nemlig de første, der bliver tørre. Min mangeårige følgesvend har altid været Burt’s Bees Lemon Butter. Jeg har dog gennem den sidste måneds tid testet Vøvles cuticle cream, som jeg faktisk synes er ret lækker. Den er ikke så hård som Burt’s Bees Lemon Butter, og den har ikke Burt’s Bees kraftige citronduft og så er den billigere 🙂 Begge cuticle creams gør underværker for dine neglebånd!

Pas på jer selv og jeres negle derude i vinterkulden 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s