Halloween negle // Allehelgensaften

Halloween eller Allehelgensaften er efterhånden en tradition, der har lagt sig i Danmark. Allehelgensaftens er faktisk også en gammel dansk tradition, som blev fejret helt tilbage i 800-tallet. Traditionen gik dog i glemmebogen, men er som sagt på vej tilbage under det amerikanske navn Halloween.

Allehelgensaften er den aften, hvor hekse, genfærd og mørke magter er fri og ude for at håne og vanære alle den katolske kirkes helgener. Halloween fejres idag d. 31 oktober.

Til min første Halloween mani i år har jeg valgt at bruge APPEAL4 Frosty Dawn. Det er en skøn grå cremeneglelak med lyseblå undertoner. Den er lidt tynd, og kræver tre tynde lag for at blive heldækkende. Det er dog en rigtig smuk farve i mine øjne, og så er grå jo ikke til at komme udenom i modebilledet lige nu 🙂

APPEAL4 - Frosty Dawn
APPEAL4 – Frosty Dawn

Manien er lavet med inspiration fra Jack Skellington 🙂 – Selvom han er fra en julefilm, er han jo stadig et skellet ikke? 😛 Og dermed passer han også til Haloween 😉 Jack og flagermusen er lavet med almindelig akrylmaling.

IMG_2468

IMG_2449

Jeg håber at I kan lide ham (Jack altså 😛 )! God Halloween derude ! – Følg mig på Instagram, hvis I gerne vil se flere Halloween manis i de kommende dage 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s