A-England // To Emily Bronte

A-Englands nyeste kollektion har navnet “To Emily Bronte”. Emily Bronte er forfatteren bag den klassiske kærlighedsroman “Stormfulde Højder” som er skrevet i 1847.

Kollektionen består af fem neglelakker; fire scatted holografiske neglelakker og en crelly i en jellybase. A-Englands neglelakker er altid af utrolig høj kvalitet, og denne kollektion er ingen undtagelse. Neglelakkernes formel er let at arbejde med og heldækkende i 1-2 lag.

DSC06161

To Emily Bronte er virkelig en lækker kollektion, og jeg er helt solgt i de fleste af neglelakkerne!

First up er Cathy. Cathy er en lys næsten hvidlig grå scattered holografisk neglelak. Super smuk neglelak, så enkel og elegant. Det kom faktisk bag på mig, at jeg endte med at være så vild med så neutral en neglelak 😛

A-England - Cathy
A-England – Cathy

Den anden grå neglelak i kollektionen er Wuthering Heights. Wuthering Heights er også en scattered grå holografisk neglelak, men den er noget mørkere end Cathy. Begge neglelakker har en svag men smuk holografisk effekt.

A-England - Wuthering Heights
A-England – Wuthering Heights

En af mine klare favoritter er smukke Let me in! Let me in er er bordeaux scattered holografisk neglelak. Let me in er næste en one coater. Den minder om både Picture Polish Moscow og O.P.I DS Extravagance, men er ikke nogen dupe.

Let me in
A-England – Let me in

Next up er Heathcliff, som er en sort crelly med sølv microglitter og rød, blå og lilla miniglitter. En meget speciel neglelak som ved første øjekast var meget langt fra min smag, men da den kom på neglene, spillede den faktisk ret flot. Heathcliff er meget tynd i første lag, men bliver heldækkende i andet lag, hvis du lægger et tykkere lag.

A-England - Heathcliff
A-England – Heathcliff

Sidst men absolut ikke mindst er Spirit of the Moors. Spirit of the Moors er en vibrant klar cobaltblå scattered holografisk neglelak. Jeg har intet der minder om den i min samling. Den er SÅ smuk !

A-England - Spirit of the Moors
A-England – Spirit of the Moors

Personligt synes jeg, at “To Emily Bronte” er A-Englands bedste kollektion til dags dato! Mine favoritter i kollektionen er klart Cathy, Let me in og Spirit of the Moors 🙂

Jeg har købt neglelakkerne hos Lux Beauty, hvor du kan få dem til Kr. 99.00.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s