Color Club // Oil Slick

Color club Oil Slick er en ny limited kollektion som ifølge Color Club selv benytter en særlig trichrome teknologi. Jeg skyndte mig at få fingre i den, selvom der ikke lå mange swatches af den på nettet – Jeg var super nysgerrig, og jeg blev bestemt ikke skuffet!

Jeg har købt neglelakkerne hos Lux Beauty, som har været så sød at give mig en rabatkode til alle mine skønne læsere 🙂 Den giver 15% rabat og hedder: nailnewbee.

DSC06149

Neglelakkerne har alle en rigtig god formel. De er alle heldækkende i 2 lag og kun enkelte tækker striber (hvilket ellers er normalt for chrome neglelakker). Nøglen til at lægge chrome neglelakker pænt, er tynde lag.

Omkring den omtalte trichrome teknologi, er det dog ikke alle neglelakkerne som tydeligt skifter til tre forskellige farver. Flotte er de dog hver for sig efter min mening 🙂

IMG_1260
Don’t Kale My Vibe

Første neglelak er Don’t Kale My Vibe. En skarp grøn trichrome neglelak, der skifter til varm kobber og gulgrøn. Kopperchrom-farven er ikke så stærk i denne neglelak som den gulgrønne-farve.

Burnt Out
Burnt Out

Burnt Out er en stærk trichome Kobberrød neglelak, der skifter til guldfarve og lysegrøn. En super smuk neglelak med meget stærk chromeeffekt.

Cash only
Cash Only

Cash Only er en trichrome neglelak, der skrifter fra let metallyseblå til sølv- og guldfarvet. Cash Only har også en ret stærk trichromeeffekt.

Ice Breaker
Ice Breaker

 

Ice Breaker er en tyrkiesblå trichrome neglelak, der skifter til sløvefarve og pink. Trichromeeffekten er dog ikke så stærk i Ice Breaker.

It's Raining Men
It’s Raining Men

It’s Raning Men er en mørkeblå techrome neglelak, der skifter til lilla og pink. Den lilla chromeeffekt er ikke så stærk i It’s Raning Men. Til gengæld trækker It’s Raning Men næsten ingen streger, hvilket er ret imopnerende af en chrome neglelak.

We'll Never Be Royals
We’ll Never Be Royals

We’ll Never Be Royals er en Rosa trichrome neglelak, der skrifter til lilla og kobberrød. Chromeeffekten er ret stærk i We’ll Never Be Royals. We’ll Never Be Royals trækker stort set heller ingen streger, hvilket igen er super imponerende af en chromeneglelak.

Sorry, Not Sorry
Sorry, Not Sorry

Sorry, Not Sorry er en lys rosa trichrome neglelak, der skifter til nude og guldfarve. Sorry, Not Sorry er en meget neutral chrome neglelak og chromeeffekten er ikke så stærk.

Alt i alt er mit indtryk af Oil Slick kollektionen super godt. Chrome neglelakker kan efter min erfaring være ret svære at lægge, og kræver ofte 3 lag for at blive heldækkende. Lægger du tynde lag, og lader lagene tørre mellem påføringerne, er Oil Slick neglelakkerne super nemme at arbejde med. Mine favoritter er uden tvivl Burnt Out, Cash Only og We’ll Never Be Royals. Oil Slick neglelakkerne er formentlig nogle af de bedst formulerede chrome neglelakker jeg har prøvet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s