Focus on // il était un vernis

Jeg har fundet frem til endnu et spændende europæisk indie brand, nemlig franske il était un vernis. Mærket blev startet af to franske bloggere, der ønskede at skabe noget unikt i neglelakverden, og det må man sige at de har gjort 🙂 Jeg har i hvert fald intet der ligner i min store samling, og de er mig bekendt de eneste ud over Picture Polish, der arbejder med de skønne bijou holos 🙂 Det er bestemt ikke de sidste neglelakker jeg har anskaffet mig fra il était un vernis !

DSC06128

Her vil jeg præsentere jer for 6 af deres neglelakker. De har alle en utrolig lækker formel og er heldækkende i 1-2 lag. Jeg har købt alle neglelakkerne hos danske Lux Beauty, som har været så sød at give mig en rabatkode til alle jer derude 🙂 Koden giver 15% i rabat og hedder: nailnewbee (koden udløber d. 08-10-2015).

Første lak er No Comments. No Comments er en rød scattered metallisk neglelak med rekflekterende metallisk sølv og pink flakies og orange undertoner. Her har jeg to lag på.

IMG_0779

Drop Dead Gorgeous er en svag scattered holografisk brunlig kobber lak med armygrønne undertoner. Lakken er næsten en one coater. Den vil altså kunne blive heldækkende i et enkelt tykt lag. Her har jeg dog to tynde lag på.

IMG_0780

My Favorite Popsicle er en fuchsia pink svag scattered holo med en let orange duo chrome effekt. Her har jeg et enkelt lag på.

IMG_0784

Paeonia er en ferskenfarvet bijou holo. En bijou holo er en scattered holografisk neglelak med farvet micro flakies der giver en flerdimensionel effekt. Paeonia har pink og guldfarvet micro flakies. Her har jeg to lag på.

IMG_0782

Dahlia er en mørkeblå  bijou holo med lilla undertoner og med lavendellilla og koboltblå micro flakies. Her har jeg to lag på.
IMG_0781

Og sidst men bestemt ikke mindst er der Hyrangea. Hydrangea er en lys himmelblå drøm af en bijou holo med sølvfarvet og tyrkise flakies. Her har jeg to lag på.

IMG_0783

Jeg er generelt ret imponeret over il était un vernis. Formel er gennemgående god, neglelakkerne er specielle og har deres eget unikke udtryk. Mine klare favoritter blandt de her er klart Paeonia og Hydrangea, simpelthen fordi jeg aldrig er stødt på noget lignende. De er smukke og unikke helt i sig selv 🙂

Skal jeg komme med et enkelt kritikpunkt er det holdbarheden. Lakkerne virker ikke umiddelbart til at have en ret høj chip modstandsdygtighed. Flere af lakkerne chippede på mig på andendagen. Personligt er det dog ikke et problem der genere mig, da jeg generelt skifter neglelak ca. hver anden dag.

Smukke det er de, og de er helt sikkeret et kig værd, hvis du er til holografiske neglelakker 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s