APPEAL4 Mythical Sea Creatures

Skønne APPEAL4 er kommet ud med en limitid kollektion kaldet Mythical Sea Creatures. Kollektionen består af 3 blå neglelakker, en glitter, en jelly glitter og en shimmer. Lakkerne blev frigivet d. 1.  september på APPEAL4′ hjemmeside, men de er allerede udsolgt. Enkelte af dem er dog stadig tilgængelige hos LuxBeauty og Nail The Mail.

Mythical Sea ceatures

Jeg er vild med, at hver af lakkerne er opkaldt efter søuhyrer 🙂 Jeg har lavet en lille google search for at finde billeder af hver af søuhyrerne, I kan se dem i collagen lige nedenfor.

PicMonkey Collage
Links: TV: Hippocampus, ØTH: Sea-Lion og NTH: Loch Ness

Nu til swatches af de skønne lakker! Den første er No. 144 – Enchanted Nessy, som er en blå jelly glitter med mini blå og sølvholograisk hexaglitter samt mellemstore sløv hexaglitterstykker. Glitteret fordeles nemt og behøver ingen manuel placering. Her har jeg tre lag på. Lakken er super flot, og meget atypisk for APPEAL4.

IMG_0660

Den næste i rækken er No. 145 – Magical sea-lion. En rigtig smuk dyb mørkeblå shimmerneglelak med lette lilla undertoner. Den virker næsten dyb, som om man kunne svømme i den. Smuk er den i hvert fald! Den er nem at påføre, og på billedet har jeg to lag på.

IMG_0661

Og sidst men ikke mindst er No. 146 – Sparkling hippocampus. Sparkling hippocampus er en sølvfarvet glitterneglelak i en lyseblå jellybase. Det giver en rigtig fin effekt på neglen. Glitteret fordeles jævnt over neglen og behøver ingen manuel placering. Her har jeg tre lag på.

IMG_0662

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s