CND Contradictions

on

CND Vinylux’ efterårskollektion Contradictions er landet i butikkerne! Kollektionen indeholder 8 skønne farver, der ifølge CND “hylder et uventet clash mellem rå gadeelementer og elegante detaljer, der skaber en dynamisk kombination af glamour og grunge”….

CND_DK_VINYLUX_Contradictions_CollectionHer vil jeg gerne vise jer 3 af lakkerne og give et bud på nogle designs, der lever op til kollektionens “rå gadeelementer og elegante detaljer” 🙂

CND_DK_VINYLUX_Poison_Plum
Poison Plum
CND_DK_VINYLUX_Rouge_Rite
Rouge Rite
CND_DK_VINYLUX_Safety_Pin
Safty Pin

Første lak er Poisen Plum. Poison Plum er en meget atypisk lak for CND! Det er en dyb mørk bordeaux jellyneglelak med røde mini og micro hexa glitterstykker. Lakken kan blive heldækkende i 3 lag, men kræver lidt manuel glitterplacering. Den kræver også en godt topcoat da overfladen ellers tørrer ruflet. En rigtig spændende og smuk lak! Jeg har piftet designet lidt op med nogle edgy sølvtrekanter 🙂

IMG_0362

Next up er Rouge Rite toppet med Safty Pin. Rouge Rite er en af de der gudeskønne bærfarver, som jeg virkelig elsker! Farven varierer alt efter hvilket lys den ses i, og jeg knuselsker den! Den er heldækkende i to lag. Safety Pin er en metallisk sølvneglelak med et hint af guld. En super interessant kombination! Designet jeg har lavet, er victoriansk og har massere af kant. Det er lavet med stencils fra Twinkled T.

IMG_0421

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s