Neglefile // What’s the big deal?

Hvad skal man med en neglefil, og hvorfor er den supervigtig at have? Well, en neglefil sliber kanten af dine negle, så den bliver jævn og flot at se på. Derudover, og vigtigere lukker den eventuelle “sprækker” mellem neglepladerne, så der ikke kan komme skidt og snavs op mellem dem. En neglefil er derfor essentiel, når du skal pleje dine negle.

Når det så er sagt, er en neglefil ikke bare en neglefil! De fås i mange forskellige materialer og i forskellige designs. Idag vil jeg videregive mine tips og erfaringer til jer 🙂

Neglefile findes blandt andet i metal, i glas og i krystal. Jeg kan lige så godt sige det nu – min foretrukne fil er en krystalfil 🙂 – Og nu skal jeg forklare hvorfor!

34533392004_Manicare_392_Sapphire_Nail_File_No.2

Min allerførste fil var en metalfil. Det var inden jeg overhovedet nærmede mig nail art’ens verden 😉 Problemet med en metal neglefil er, at den er meget hård ved neglepladerne. Min erfaring er at den splitter neglepladerne, og slår små fligs af. Det er direkte det modatte af meningen med en neglefil! Derud over bliver den hurtigt nedslidt. Jeg kan derfor på ingen måde anbefale brugen af metalneglefile.

Krylstalneglefilen er en glasfil tilføjet blyoxid.  Krystalfilen er sværere at slide op (du vasker den blot med vand, når den bliver sløv), og den er meget mildere ved neglene! Jeg ELSKER krystalneglefile! Jeg har en i min taske, en på badeværelset og en i min pung 😛 – Okay, det er måske lidt overkill, men jeg hader, hvis man river sin negl og ikke kan ordne den på farten 😉

zoom_variation_NA_view_01_990x1290

Min først krystalneglefil var O.P.I’s krystalfil. Det er en rigtig god fil, og den har et virkeligt lækkert design! Men! Jeg har haft to af dem og de knækkede begge to, da jeg tabte dem på gulvet fra sofaen 😦  – Det er, sammen med prisen, en kæmpe ulempe. Desuden er den runde opbevaringsboks flot, men totalt upraktisk! Har man den i tasken slår den hurtigt revner, og har man ikke filen i boksen går den istykker. Alt i alt synes jeg desværre ikke, at den er 134,00 kr. værd (kan købes på beautybay).

appeal4-hvid-13-cm-neglefil

Jeg gik derfor på jagt efter en ny krystalneglefil. Valget faldt på APPEL4’s krystalneglefil! Filen kommer i forskellige designs og størrelser, så der er noget for en værd smag 🙂 – Jeg må indrømme, at jeg har tre 😉 To af de store størrelser og en i pungstørrelse. Filen er som O.P.I’s fil rigtig god, mild ved neglene og holder virkelig længe. Min ældste fil er halvandet år gammel og stil going strong – På trods af at den har været tabt utallige gange – Jaja, lidt klodset er man vel 😉 Derud over til forskel fra O.P.I neglefilen, har APPEAL4 filen et nemt slide-in hylster, der måske ikke er lige så flot i designet som O.P.I-boksen, men langt mere praktisk og holdbart! Og sidst men bestemt ikke mindst en langt bedre pris! Du kan få dem for 79,00kr og 59,00kr. afhængig af størrelsen. De kan købes blandt andet på APPEAL4‘s egen hjemmeside og hos Nail The Mail.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s