Picture Polish Moscow

Som I nok ved, er jeg kun lige og lige kommet hjem fra en rejse tværs over Rusland. Da jeg tog afsted havde jeg naturligvis planlagtlagt, hvilken lak jeg skulle have på i uger forinden 😉 Og hvilken ville være mere oplagt end Picture Polish Moscow? 😀

IMG_9721

Moscow er en skøn bordeaux bijou holo med micro holo, pink og lilla flakies. Lakken har Picture Polish lavet i samarbejde med med den russiske negleblogger Sasha Plein. Den er billedeskøn! Og så er den næsten en one-coater. Den er røget lige ind på favorithylden hos mig 🙂 – Ikke mindst fordi den bære navnet på en af mine yndlingsbyer, nemlig bulrende brutale og fuldstændig fortryllende Moskva ❤

IMG_9722

IMG_9375

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s