Focus on // Let It Glitter

Selvom jeg ikke har haft meget blog aktivitet her i juli på grund af ferie, er jeg alligevel kommet op med en ny ide 🙂 En ny serie på bloggen! En dag om måneden vil der komme et indlæg, som sætter fokus på et enkelt brand, dets fordele, ulemper og hvad der er specielt lige præcis for det brand. Serien kommer til at hedde “Focus on”.

Første brand i serien er hollandske Let It Glitter. Bag Let It Glitter sidder Suzanne som selv mixer alle neglelakkerne. Suzanne laver både neons og neautrale cremeneglelakker, men særligt laver hun nogle super flotte holografiske glitterneglelakker. En anden kæmpe fordel for os europæere som er underlagt importgebyrer, er at Let It Glitter er hollandsk ! – Med andre ord kan der bare købes løs uden ridsiko for importgebyrer 😀

DSC05464First up er tre skønne holografiske glitterneglelakker! Fra venstre mod højre; Limitless, Invincible og Excellence.  Applikation: Alle lakkerne er spring fyldt med holografisk mini glitter, og de er derfor lidt tykke i konsistensen. Det er dog ikke noget som har betydning for påføringen så længe man anvender tynde lag eller en svamp. Det er tre rigtig lækre lakker som taler for sig selv 🙂

På billederne er der for alle tre lakker anvendt tre tynde lag. En heldækkende effekt vil kunne opnås ved brug af en svamp.

Limitless
Let It Glitter – Limitless
Let It Glitter - Invincible
Let It Glitter – Invincible
Let It Glitter - Excellence
Let It Glitter – Excellence

Sidst men bestemt ikke mindst er vil jeg gerne vise jer to skønne neons. Applikation: Begge lakker har en jellyagtig formel som kræver tre tynde lag for at blive heldækkende. Der er dog nemme at arbejde med og super smukke. Fra venstre til højre er Soulmate og Edge of paradise.

DSC05466

De to neons er vist med 3 tynde lag uden en hvid base. En hvid base vil kunne intensivere farven, og der vil ikke skulle så mange lag til for at skabe en heldækkende effekt.

Let It Glitter - Soulmate
Let It Glitter – Soulmate
Let It Glitte - Edge of paradis
Let It Glitte – Edge of paradis
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s