Ruslands haul

on

Som I nok har bemærket, har der været temmelig stille på bloggen det sidste stykke tid. Det skyldes, at jeg har været en på en tur gennem fantastiske Rusland. Turen gik fra Kamchatka, til Irkutsk, til Baikal søen og med den Transsibiriske Jernbane til Ekatarinburg. Wow! Turen var helt fantastisk og fuld af imponerende naturoplevelser, ikke ret meget neglelak og toiletter bestående af et hul i jorden, HAHA 😉

Jeg havde dog lige to shoppingtimer i Ekatarinburg, hvor jeg var så heldig at støde på skønne Dance Legend 😀 Derfor røg der naturligvis et par skønheder med hjem 😉

DSC05454

 

Af fullsize lakker købte jeg (fra vestre til højre): Beautiful lie, Party time, No. 652, no. 658, Nickel, Sahara Crystal og No. 376.

DSC05457

 

Nogle af Dance Legends kollektioner udkommer kun i minis. Hvorfor ved jeg faktisk ikke, men det er tit deres lidt specielle kollektioner, der udkommer i mini falkonerne. Jeg købte to fra HammeRing kollektionen – fra venstre mod højre Creep og Constant reminder – og to fra Aquarelle kollektionen. Aquarelle kollektionen minder meget om O.P.I’s Sheer tints, men er noget mere pigmenteret og farvestærke. Jeg købte (fra højre mod venstre) Picasso og Levitan.

Sidst men ikke mindst købte jeg deres glitter base coat. Jeg har ikke læst nogen anmeldelser på den, så jeg er super spændt på om den er god 🙂

DSC05458

 

Jeg håber at I har en SKØN sommer derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s