Glade neglebånd // Hvordan får du flotte neglebånd?

Hvordan får du så pæne neglebånd? – Det er et spørgsmål jeg ofte hører, så jeg tænkte, at jeg en gang for alle ville lave et indlæg omkring det.

Nøglen til pæne neglebånd er fugt og konstant fugt! Dine neglebånd skal selvfølgelig ikke være våde hele tiden, men den er vigtigt at blive ved med at pleje dem hele tiden.

Jeg har prøvet en del produkter, fx Lush Lemony Flutter og CND solor oil, men jeg vender hele tiden tilbage til dette ene produkt – Nemlig Burt’s Bees Lemon butter cuticle cream.

Burts-Bees-Lemon-Butter-Cuticle-Cream

Hver gang jeg har fjernet neglelak, får mine neglebånd en tur med Lemon butter. Krukken indeholder 17g. og koster omkring k,60,00kr., den kan købes i de fleste Matas’er og på flere hjemmesider, blandt andet CleanSkin. Den er heldigvis drøj i brug, og jeg er ca 6 mdr. om at bruge en bøtte. selvom jeg bruger den næsten hver dag 🙂

En anden ting der er super vigtig, er IKKE at klippe  sine neglebånd! Det ødelægger dem, blotter dem for bakterier og giver hård hud i længden. Så hold saksen væk fra neglebåndene !!

En tredje ting er almindelig håndpleje. Smør dine hænder med creme en gang i mellem, og brug hansker hvis du er meget i kontakt med håndværk eller rengøringsmidler. Håndværk som snedkeri, maling, sygning osv. samt vand og kemikalier  udtørre dine hænder rigtig meget, og der er derfor en god ide at at beskytte dem.

Jeg håber, at det kan hjælpe nogen af her derude 🙂 – Hav en skøn dag !

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s