Træg og tyk neglelak?? // Neglelakfortynder

Kender du det med, at neglelakken eller top coat’en er blevet tyk, buddingagtig og svær at arbejde med? – Der findes en simpel og nem løsning !

Jeg har set flere bloggere skrive om, at man kan bruge acetone eller neglelakfjerner til at fortynde neglelakken med. Det er en virkelig dårlig ide! Det vil ødelægge din neglelak på længere sigt, da det opløser den.

Hvad skal man så gøre? – Der er lavet egentlige fortyndere til neglelakken som kan bruges 🙂 Selv bruger jeg Poshé polish Reviver, som er fantastisk til formålet !

Poshe-Reviver

Den kan fås hos BeautyBay eller på eBay for ca. 70,00kr. 70,00kr kan lyde som mange penge, men der skal kun mellem 3-10 dråber til at fortynde din neglelak, og så holder sådan en flaske på 59 ml. altså meget længe 🙂 Jeg har haft min i snart 3 år og den er først halvtom nu.

TIP: Husk at skue låget godt fast på flasken efter brug da væsken ellers kan fordampe!

Hvorfor skal jeg vælge Poshé frem for andre mærker? – Well, det skal jeg, jo heller ikke bestemme om du skal 😉 Men jeg kan fortælle dig, hvorfor mit valg faldt på Poshé. Jeg valgte Poshé frem for for eksempel Seche Restore, for det første fordi den er langt billigere (Restore koster ca. 100 kr. for 59 ml.), og så fordi Retore indholder toluene, hvilket Poshé ikke gør. Ved at bruge Restore i dine 3-free neglelakker, vil du tilføre toluene, hvorefter de ikke længere vil være 3-free.

Jeg håber at mit lille tip kan hjælpe jer derude 🙂 God Torsdag !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s