APPEAL4 Going to Miami // Chevron tutorial

APPEAL4’s skønne sommerkollektion er endelig landet, og den er virkelig lækker ! Jeg elsker pasteller, og så jeg kan naturligvis ikke stå for sådan en kollektion 🙂 Kollektionen består af fem cremeneglelakker, og heriblandt to pastelneons (

13802

Jeg har alleredet leget lidt med nogen af dem – nemlig Baby palm tree, Night at the beach og Dress to kill.

IMG_8681

IMG_8763

Mani’en er super nem at lave, og jeg har selvfølgelig også en lille tutorial til jer 🙂

IMG_8686

  1. Læg en basefarve. Jeg har brugt APPEAL4 Baby palm tree. Lad den tørre fuldstændig.
  2. Placer derefter neglevinyler på neglen som vist på billedet. Jeg har brugt vinyler fra NailVinyls.
  3. Læg derefter neglelak over de forskellige sektioner som vist på billedet. Jeg har brugt APPEAL4 Dress to kill og Night at the beach. Lad neglelakken tørre i ca. 10 sek. før du fjerner neglevinylerne forsigtigt med en pincet. TIP: Brug altid en pincet til at fjerne vinylerne, da den giver et bedre greb, så du ikke taber dem.
  4. Let designet tørre i 5min før du forsejler det med en top coat.

Jeg håber at I kan lide designet ! God tirsdag derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s