CND Rescue Rxx // Virker den?

Som jeg tidligere lovet ville jeg teste CND’s nye keratin behandling mod svækkede, tynde og ødelagte negle. Jeg har testet CND Rescue Rxx i en måned nu, og ifølge CND vil man opleve reduceret flækning og spaltning af neglene efter 4 ugers behandling.

rescue-ring

Hvordan bruges Rescue Rxx? 
For at opnå de bedste resultater anbefales det at fordele Rescue Rxx to gange dagligt på neglen. Produktet skal ifølge vejledningen masseres ind på neglen, neglekanten og negleroden.

Før bllede
Før bllede
Før billede
Før billede
På de to før billeder har jeg hvide pletter/flager samt en ret tyndslidt langefingernegl, med afskallede flager. Derudover ser mine negle ikke voldsomt ødelagte ud. – Det er derfor disse to ting jeg vil teste Rescue Rxx på.

Efter billede
Efter billede
IMG_8108
Efter billede
På efter billederne er de hvide pletter/flager forsvundet fra mine negle og min tyndslidte langefingernegl er i væsentlig bedring. Derudover er mine negle vokset en del i længden.

Konklusion:
Rescure Rxx har helt sikkert haft en positiv virkning på mine negle. Jeg fik dog også et problem med lettere hård hud i neglefurerne. Min gode veninde som er uddannet CND negletekniker oplyste mig herefter om, at Rescue Rxx ikke må komme ned i neglefurene. Det står der ikke noget om på brugsvejledningen, som egentlig er ret misvisende når den skriver “neglekanter”.  Det er dog et tip jeg gerne vil give videre til jer 😉

Samlede vurdering: 
Rescue Rxx har helt sikkert sin berettigelse. Det er et produkt der i hvert fald på mine negle har en positiv effekt. Prisen ligger på 229,00 kr., og er efter min mening ret høj. Omvendt indeholder billigere (og hurtigere virkende) produkter til brug for spaltede negle ofte formaldehyd. Set fra den vinkel er det helt sikkert værd at betale lidt mere for et produkt uden udskældte kemikalier. – Men hold den væk fra neglefurerne 😉

Reklamer

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s