Ny kur modspaltede og flossede negle?? // CND RescueRxx

CND er ude med en ny kur mod spaltede og flossede negle ! Kuren hedder ifølge CND RescueRxx.

rescue-ring

 

Der er tale om en form for olie ligesom CND’s populære  Solar oil. Men hvad er så forskellen? – Well jeg har kigget på ingredienslisterne, som har utrolig mange ligheder!

Solar Oil:

Prunus Amygdalus Dulcis (sød mandel) oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil,  Oryza Sativa (ris) bran oil, Prafum, Tocopheryl Acetate.

RescueRxx:

Prunus Amygdalus Dulcis (sød mandel) oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil, Sorbitan Oleate, Aqua (vand), Isopropyl Alcohol, Modified Polyamidoamine, hydrolyzed Keratin, Parfum.

Den afgørende ingrediens der gør forskellen er hydrolyseret keratin. I bund og grund er der dermed tale om Solar oil med “keratin”. Keratin er et protein som bruges i opbygningen af vores negle. Dog er proteiner så store molekyler, at de ikke kan trænge igennem huden eller neglen.  Her er der dog tale om hydrolyseret keratin. Det betyder at proteinet er splittet op i aminosyrer (som proteinet består af), og disse vil muligvis kunne optages gennem  hud og negle. Dermed gives huden omkring neglen muligvis alle de redskaber, der skal bruges til at producere keratin. Så jeg er faktisk super spændt på om produktet rent faktisk virker! – Jeg sætter det på en test, og vender tilbage med resultatet om en måneds tid 🙂

M-CND-RESCUERXX-Daily-Keratin-Treatment-1

 

Det lover CND:

“Ved vedvarende brug forebygger Rescue Rxx markant neglene i at flække og få hvide pletter” – Resultatet skulle kunne opnås på kun 4 uger ifølge CND selv.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s