Liebster award 2015

Det her bliver et anerledes og spændende indlæg. Jeg er nemlig blevet nomineret til en Liebster award 2015 🙂 Jeg blev nomineret af skønne Sandra fra Virkelig Virkusob_52a635_89139-oct-liebster-award-pngDer er ikke, som det måske kan se ud som tale om en egentlig pris. Der er istedet tale om en tagging-udfordring, hvor forskellige bloggere tagger/nominerer hinanden til at fortælle mere om dem selv. På den måde får man mulighed at opdage nye blogs, eller finde ud af mere om den blogger man i forvejen elsker at læse 🙂

Reglerne er følgende:

1. Skriv et indlæg om din nominering.
2. Hver person skal skrive 11 random ting om sig selv.
3. Svar på spørgsmål du er blevet stillet.
4. Nominer selv nogle bloggere i dit indlæg.
5. Stil de nominerede 11 nye spørgsmål.
6. Gør dem opmærksom på din nominering.

11 random facts:

 1. Jeg er en te-junkie 😛 – Yndlings teen er enten fra A.C. Perchs, Cool Herbal eller fra Hans og Grete, Frisørens the. Begge er urtetee med Lakridsrod. Skal det være brevte vil jeg foretrække Pukka.
 2. Jeg kan ikke lide Appel-produkter. – På trods af det har jeg pt. en Iphone.. Hahaha 😉
 3.  Jeg er vild med mandler og rosiner.
 4. Jeg elsker at læse! – Jeg læser for det meste adventure og since fiction. Hunger Games er den sidste serie jeg har læst, og den tyggede jeg mig igennem i påskeferien 🙂
 5. Jeg er uddannet jurist.
 6. Jeg elsker at fordybe mig i gamle danske film som for eksempel “Sommer i Tyrol” og “Krybskytterne på Næstbygård”.
 7. Jeg er en chokoladegris! Jeg elsker chokolade i alle afskygninger 😛
 8. Jeg blev hugged på neglekunstens verden, da jeg begyndte at se Miss Jen Fabulous‘ YouTube tutorials. Jeg ved godt at hun idag er beskyldt for at stjæle diverse designs, hvilket selvfølgelig er super uacceptabelt. Ikke desto mindre inspirer hun en masse uerfarne  piger til at træde ind i neglekunstens verden, og det kan man altså ikke tage fra hende 🙂
 9. Jeg ejer over 400 neglelakker (jeg er holdt op med at tælle) 😛
 10. Jeg vil gerne rejse jorden rundt.
 11. Jeg har ikke nogen yndlingsfarve, jeg kan ikke bestemme mig for én enkelt 😛

Sandra spurgte mig om:  

1. Hvem er din yndlingsblogger?
Jeg har et par stykker. Når det kommer til makeup holder jeg meget af Amelia Liana, Essie Button og Jen fra From head to toe.  Når det kommer til rene negleblogs er jeg vild med The Nailasaurus og Lucy’s Stash. Når det kommer til swatches kan jeg godt lide at ty til danske Nail Geek som ofte lave nogle utrolig farvekorrekte billeder.  
2. Hvis du kun måtte bruge et beautyprodukt, i en uge, hvad blev det så?
Mascara uden tvivl ! Mascara tilføjer den mest markante forandring til mit ansigt og fremhæver (efter min egen mening i hvertfald 😛 ) det smukkeste i mit ansigt.   
3. Hvilken årstid er din favorit, og hvorfor?
Sommer! Jeg elsker sol og varme! Høje sommer sandaler, bølgens brus, duften af nyt græs og grill 🙂 
4. Hvad er dit yndlingsfodtøj?
Stiletter. Jeg elsker at være feminin, og hvad er mere feminint end stiletter? 😛  
5. Skjorte eller sweater?
Det afhænger af situationen. Skal jeg udenfor døren uden tvivl en skjorte. Men er det en kold vinterfridag nupper jeg en over size sweater og en lun kop te 🙂
7. Hvor vil du helst på ferie?
Når jeg er på ferie vil jeg gerne opleve noget. Jeg vil gerne have naturoplevelser, og noget der sætter adrenalinen igang. Noget der får mig til at føle mig lille, og at verden er utrolig, noget der får mig til at nyde nuet og føle mig i live 🙂 Jeg vil super gerne til Lapland, bo i iglo og se nordlys. Til Caribiens tyrkise hav og fridykke med manta ray’s. Til Skotland og boldre mig i højlandet. Jeg kunne blive ved 😛 
6. Irriterer det dig, at jeg har byttet rundt på spørgsmål 6. og 7.?
Jeg opdagende det ikke 😉  
8. Bytur eller cafetur?
Klart cafetur. En bytur er hyggelig nok i ny og næ, men jeg hader at bruge dagen efter med tømmermænd! En cafetur giver til gengæld gode muligheder for at catche op med veninder man ikke ser hver dag 🙂
9. Shoppetur eller webshopping?
Egentlig helst shoppetur. Jeg kan godt lide at se og føle på varene inden jeg køber, men da tiden ikke altid er til det, shopper jeg nok mere på nettet. 
10. Hvad er din yndlingshøjtid?
JUL! Jeg elsker jul ! Tiden tilbriges i familens skød, der pyntes op, folk er glade, julesang og julebag. Jeg ELSKER jul! 
11. Film eller tv-serier?
Film. Jeg gider ikke følge med i tv-serier. – Det tager for meget tid, tid jeg hellere vil bruge på at være fysisk aktiv eller kreativ 🙂
Jeg nominere:
Jeg håber at I har lyst til at være med de damer 🙂
Spørgsmål til jer (mine nominerede):
 1. Hvad inspirerede dig til at starte din blog?
 2. Hvad er din yndlings neglelak
 3. Hvad siger venner og bekendte til din blog?
 4. Hjemmelavet eller resturent? – Hvorfor?
 5. Kaffe eller te? – Hvorfor?
 6. Hvad er dit yndlings sommerminde?
 7. Hvad er dit tidligste barndomsminde?
 8. Ser du Sex and the city?
 9. Hvor vil du helst rejse hen?
 10. Hvis du kunne møde hvem som helst, hvem skulle det så være?
 11. Hvilken sætning høre man dig ofte sige?

Jeg håber at I synes at I fik lidt mere random viden og ligegyldig underholdende info om mig 😛 Hav en skøn dag derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s