CND Vinylux Rubble // holdbarhedstest

on

Jeg havde som lovet CND Vinylux Rubble på i påskeferien, så jeg kunne give den en ærlig test. CND vinylux lover på flakonen, at neglelakken holder i 7 hele dage. Naturligvis under forudsætning af at man renser neglen med CND ScrubFresh, og anvender CND Vinylux top coat. – Så det gjorde jeg.

Jeg testede kun Rubble i 4 dage, da den chippede voldsomt på 4-dagen, og det kunne jeg altså ikke holde ud at se på 😛

4-dags test
4-dags test

Da lakken er testet på ferien, havde jeg naturligvis ikke mulighed for at have alt mit lys-udstyr med, så billederne er ikke ens 🙂

Top coat’en: Top coat’en er i forhold til min normale trustie (Poshe) længere tid om at tørre, og udjævner ikke “fejl” i neglen (herunder striber, ujævnheder osv.). Den lavede en del bobler under påføring, men det var ikke noget der gjorde overfladen hullet eller ujævn, da den tørrede op.  Når det er sagt, så giver den en flot shine, og tørrer helt blank op.

CND Vinylux Rubble: Rubbel er en skøn skøn lys chokoladefarvet cremelak med grå undertoner. Formlen er som hos alle andre CND Vinylux lakker jeg har testet rigtig god – cremet og nem at påføre. Lakken er dækkende i 1-2 lag.

Dag 1: Ingen chipping.

Dag 2: Let chipping på en knækket negl på venstre hånd. Højre hånd ingen chipping. Der er ingen billeder af chippet på venstre hånd, da det ikke kan klantres CND, at lakken chipper på en i forvejet knækket negl med en meget ujævn overflade. Dog vil jeg gerne gøre opmærksom på, at lakken ikke holder på samme gode måde på en i forvejen knækket og ujævn negl, som på hele negle uden knæk og spalter. Det er værd at tage med i overvejelsen, hvis den eneste grund til at man køber CND, er holdbarheden.

Dag 3: Let chipping på kanten af neglen (højre hånd). Chippingen kan ikke umiddelbart ses, med mindre man kigger efter det. På den knækkede negl på venstre hånd forekom større chipping som kunne ses uden at kigge efter det.

IMG_7119
3-dagen

Dag 4: Større chipping på begge hænder.

IMG_7169
4-dagen

 

 

Konklusion: Hvis man ikke tæller min knækkede negl med, var lakken reelt kun chipfri i 2 dage. Når det så er sagt, hvis man ikke er fanatisk som mig, chippede den ikke, på selve neglefladen, før på 4-dagen.

Holder lakken så ikke i 7 dage? Well, jeg kan naturligvis kun tale for mig selv, og for mig holder CND Vinylux altså ikke fuldt ud i 7 dage uden at chippe.

Er lakkens holdbarhed og generelt set så bedre end andre neglelakker? Både ja og nej. Lakkerne stainer (laver permanente farvepletter) ikke neglen, hvilket jeg har oplevet både O.P.I. og essie gøre. Lakkernes formular er konstant, dvs. jeg har, ud af de 18 CND Vinylux neglelakker jeg har endnu ikke opdaget en lak med en dårlig formular. Det har jeg oplevet flere gange både med O.P.I. og essie. I gennemsnit vil jeg mene, at CND Vinylux nok holder en dag eller to mere, men ikke som lovet en hel uge.

Om man skal købe CND Vinylux frem for O.P.I eller essie kan altså opvejes over flere forskellige parametre. Personligt ville jeg ikke vælge at købe CND vinylux udelukkende pga. den påståede holdbarhed på 7 dage. Sammenholdt med øvrige paramentre (som staining og formularen) har CND Vinylux dog nogle klare fordele, hvilket ville være grunde, som kunne gøre, at jeg personligt ville vælge CND frem for for eksempel O.P.I eller essie.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s