Fælles fredag // Orange

on

Endelig er jeg tilbage på bloggen igen efter en skøn ferie og alt for travlt bagefter 😛 – Og hvad er bedre end at lægge ud med en forsinket fælles fredag? 😉 Teamet er orange. Først tænkte jeg appelsiner, men jeg var fuldstændig inspirationsforladt, så jeg browsede lidt rundt blandt mine yndlingsbloggere og jeg endte med at blive inspireret af talentfulde Eva aka Coewless.

Jeg lavede en (synes jeg selv 😛 ) flot summergradient springfyldt med orange!

IMG_7243

 

Til gradienten brugte jeg nedefra og op: O.P.I Need sunglasses?, Appeal4 Bird of paradise, Appeal4 Poppy bum, O.P.I Visions of love. Gradienten toppede jeg med fantastiske O.P.I The man with the golden gun. En glitter topper kan (efter min mening) altid lige give gradienten prikken over i’et, eller redde den hvis den ikke er blevet som forventet 😛

IMG_7244

Jeg håber at I kan lide den 🙂

Deltagere i Fælles Fredag er en gruppe af neglelakpassionerede, som hver fredag følger en fælles udfordring inden for neglelak og negle art’ens verden.

Husk at tjekke de andre deltageres bud på dennes uges fælles fredag ud 🙂 – Det kan du nemt gøre ved at klikke på neglelakflasken herunder ! 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s