Påskeferie // CND Vinylux test

on

Idag drager vi på påskeferie, og hvilken lejlighed er bedre til at teste CND Vinylux’s påstand om 7 dages holdbarhed? Jeg tage en dyb indåndind, og beholder den samme lak på hele ferien 😛 – Det er stor ting !

For at det skal gå fair til, anvender jeg kun CND produkter til denne mani. Jeg starter med at  rense min negleflade med CND essentials ScrubFresh. Som Vinylux  lak har jeg valgt den neutrale farve Rubble (og så håber jeg at jeg ikke bliver alt for træt af den 😉 ). Afslutningsvis undlader jeg min elskede Poshe top caot til fordel for CND Vinylux Weekly Top Coat.

31Bo49fjULL._SY300_
CND essentials ScrubFresh
CND Vinylux Rubble
CND Vinylux Rubble
CND Vinylux Weekly Top Coat
CND Vinylux Weekly Top Coat

 

 

Jeg er spændt på at se om Vinylux virkelig holder i 7 dage 🙂 – Har I nogen erfaringer med Vinylux?

Rigtig god påske 🙂

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Sandra Virkus siger:

  Hej Louice 🙂
  Jeg har nomineret dig til en Liebster på min blog, hvis du vil være med, kan du se mere her:
  http://sandravirkus.blogspot.dk/2015/04/liebster-award-2015.html
  KNUS!

  1. nailnewbee siger:

   Ej hvor spændende Sandra ☺️ Det er jeg super glad for! Og jeg vil rigtig gerne være med 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s