Nail art kursus hos Jysk Planteservice A/S

on

Sidste weekend havde jeg den fornøjelse at afholde et lille nail art kursus for damerne ude hos Jysk Planteservice. Kurset blev afholdt i Jysk Planteservices skønne og grønne rammer.

DSC04402

 

DSC04405

 

DSC04424

Skønne Appeal4 havde sponsoreret neglelakkerne, og fantastiske Clean Skin havde givet alle kursisterne en rigtig fin rabatkode, så damerne selv kunne købe udstyret bagefter 🙂 – Hver af kursisterne fik også en fin goodiebag med lækkerier !
DSC04403

DSC04406Det første der blev gennemgåret var, hvordan man passer på sine negle, og sørger for at de bliver pæne. Her havde Appeal4 Nail Booster sin plads, og var en stor succes hos kursisterne. Kursisterne blev også præsenteret for LUSH Lemony Flutter og Burts Bees lemon butter.

Jeg havde to negledesigns med som kursisterne kunne forsøge sig med – en dristig leopard og en klassisk glitter gradient. Specielt glitter gradienten var populær – det er også en af mine yndlingsdesigns! Kursisterne var super engagerede og virkelig kreative 🙂

DSC04407

DSC04411

DSC04427

 

DSC04425

 

DSC04421

 

Alt i alt et rigtig godt kursus med nogle skønne skønne damer ! 🙂 – Sådan et kunne jeg sagtens finde på at afholde igen !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s