Fælles fredag // Yndlingsfarve

on

Fælles fredags temaet idag er yndlingsfarve. Shit tænkte jeg – Jeg har altid haft svært ved at holde mig til en enkelt farve, og farverne variere yderligere alt efter om der er tale om tøj, neglelak eller decor 😛

Jeg har valgt at fortolke den hen på yndlingslak – Well, for mig skifter den også hele tiden 😉 Jeg har derfor valgt to stabils, som jeg altid vender tilbage til, nemlig den skønne neonblå essie Butler Please og China Glaze Fairy Dust. Jeg har aldrig kombineret de to før, men wow ! Me like 😛

IMG_6797Her har jeg to lag på af Butler Please og et lag af Fairy Dust ovenpå. Applikation: Butler Please har en SKØN konsistens. Den er supernem at lægge og dækkende i to tynde lag. Den flyder flot ud på hele neglen og ja – for mit vedkommende opfylder den alt, hvad jeg gerne vil have i en neglelakkonsistens 🙂

IMG_6798

God weekend folkens 🙂

Deltagere i Fælles Fredag. En gruppe af neglelakpassionerede, som hver fredag følger en fælles udfordring inden for neglelak og negle art’ens verden.

Husk at tjekke de andre deltageres bud på dennes uges fælles fredag ud 🙂 – Det kan du nemt gøre ved at klikke på neglelakflasken herunder ! 

Reklamer

4 Comments Tilføj dine

 1. Sikke nogle vildt smukke negle ! 😀

  1. nailnewbee siger:

   Ih tusind tak Maria!! 😘

 2. Cathrine siger:

  Virkelig flotte! elsker formen på dine negle 😀

  1. nailnewbee siger:

   Hvor er det sødt sagt Cathrine ! Tusind tak 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s