Fælles fredag // Astronomi

Forsinket fælles fredagsindlæg på en lørdag 😛 – Temaet er astronomi. Astronomi er  græsk og betyder “stjernernes lov”. Astronomi er videnskaben om himmelrummet – observation og forklaring af hændelser udenfor jorden.

Det giver jo et vidt spillerum for fortolkning 🙂 – Jeg besluttede mig for at lave en jellysandwich og male stjernetegnet ovenpå.

IMG_6434

Jeg ved egentlig ikke hvorfor det blev vandbæreren som stjernetegn. Jeg er ikke født i vandmandens tegn. Jeg tror, at det var dybden på min jellysandwich, der fik mig til at tænke på vand 😛

Jellysandwichen er lavet med Appeal4 Midnight Green og Sprinkles stars 🙂 – Midnight Green er en skøøøn dybgrøn jelly! – I næste uge kommer der en tutorial op på Appeal4’s blog om, hvordan man laver en jellysandwich 🙂

IMG_6435

God weekend derude 🙂

Husk at tjekke de andre deltageres bud på dennes uges fælles fredag ud 🙂 – Det kan du nemt gøre ved at klikke på neglelakflasken herunder ! 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s