Fælles Fredag // Multifarvet stamping

on

Så blev det endnu engang fredag og dermed tid til fælles fredag 😀 – Denne uges tema er multifarvet stamping. Jeg valgte at fortolke den lidt og lave en reverse stamping mani.

En reverse stamping mani er når du udfylder stamping mønsteret på selve stamperen og derefter placerer det på neglene. Det er super nemt og giver en rigtig flot effekt.

IMG_6105Jeg brugte lakkerne Painted polish Trashed on teal, Nail rock Venus Gold, China Glaze Angel Wings og Moyou London sort stamping lak. Stampingpladen jeg har brugt er sailor 05 også fra Moyou London.

IMG_6104 Jeg håber at i kan lide den:) – Rigtig god weekend derude !

Deltagere i Fælles Fredag. En gruppe af neglelakpassionerede, som hver fredag følger en fælles udfordring inden for neglelak og negle art’ens verden.

Husk at tjekke de andre deltageres bud på dennes uges fælles fredag ud 🙂 – Det kan du nemt gøre ved at klikke på neglelakflasken herunder ! 

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. Kuchen siger:

  Det er virkelig flot. Den teknik har jeg prøvet en gang og totalt failet men man får da lyst til at prøve igen når det kan se så flot ud. Og den Painted Polish er sygt smuk!

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak Amalie ☺️ Trashed on teal er FANTASTISK 😍 Synes bestemt at du skal give det forsøg mere ☺️ – hos mig hjalp det at lade stampet tørre helt, inden jeg puttede top coat på stamperen og så lod jeg top coaten tørre lidt på neglen inden jeg puttede stampet på også 😊 (hvis det giver mening.. Hehe..)

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak Christina ☺️

 2. Rigtig flot, søde Louice :-*

  1. nailnewbee siger:

   Mange tak søde Mia 😘

 3. Maria siger:

  Det ser vild fedt ud !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s