CND Vinylux // Creekside og Thistle Thicket

Lakkerne er tilsendt til anmeldelse.

Det her er mit allerførste møde med CND Vinylux. Jeg har længe gået og kigget på lakkerne og overvejet om de var pengene værd. Jeg har prøvet Creekside og Thistle Thicket fra CND’s nye forårskollektion Flora og Fauna.

Creekside
Creekside
Creekside
Creekside

Creekside er en skøøøøn skøn lyseblå cremelak med et meget klart lyseblåt skær 🙂 Jeg må ærligt indrømme, at det er den lækreste pastelblå, jeg er stødt på indtil nu. Applikation: Vinylux er lidt speciel, da du skal ryste flasken i 30 sek. før påføring (det er for mit vedkommende lidt et irritationsmoment). Grunden hertil er, at Vinylux linjen allerede indeholder en base coat, så du behøver lægge en base coat inden. Formlen på denne her lak er imponerende! Let cremet og nem at arbejde med, og så er den fuldt dækkende i kun to lag! Jeg vil allerede her afsløre, at det ikke er de sidste lakker jeg kommer til at eje fra Vinylux. Jeg har faktisk allerede investeret i et par stykker mere 😉

En anden ting der lidt træls, er at du kan se alle rillerne og fejlene på dine negle når lakken tørre. Dette forsvinder dog fuldstændig med en god top coat – Så for mig er det ikke noget problem, ville bare lige nævne det 🙂

Jeg har i denne omgang testet lakkerne uden CND’s weekly top coat (som man skal bruge for at opnå 7 dages holdbarhed), og der har lakken altså ikke længere holdbarhed end en almindelig neglelak, den chippede simpelthen for mig på andendagen. Så det er den imponerende formel du skal købe dem for og ikke umiddelbart holdbarheden – Jeg tester deres top coat senere 🙂

IMG_5696

Jeg havde også fat i den skønne Thistle Thicket, og jeg lavede en lille nem tapemani med rhinestones. Thistle Thicket er en flot grå cremelak med lilla undertoner. Her har jeg brugt et enkelt lag over Creekside. Også denne lak var supernem at arbejde med!

IMG_5685

Sådan gør du selv:

  1. Læg en baselak (her Creekside) og lad den tørre fuldstændig.
  2. Brug et stykke alm. tape og sæt det først på huden (det gør at det ikke klistre for meget til neglen) og derefter på neglen, hvor du vil lave mønsteret. Her skal tapen altså dække over halvdelen af din negl.
  3. Læg derefter lak to (her Thistle Thicket) ovenpå neglen med tape, så der kun kommer lak på den side af neglen hvor der ikke er tape.
  4. Vent 10-15 sek. og pil derefter forsigtig tapen af igen. – Du har nu en negl der på den ene side har Creekside og på den anden side Thistle Ticket (du kan selvfølgelig bruge de lakker du foretrækker 😛 ).
  5. Læg en stribe top coat der hvor de to lakker mødes og sæt rhinestones på.
  6. Husk at forsejle dit design med en god top coat 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s