Hvordan tager du gode neglebilleder?? // Mit udstyr og mine små tricks

on

Det behøver hverken at være dyrt eller super svært at tage gode neglebilleder 🙂 Jeg er ikke professionel fotograf, og jeg har eller ikke været på nogen som helst form for kursus. Jeg er altså selvlært 😉 Her får du mit udstyr at se, og du kan læse mine små tips til, hvordan du tager bedre billeder.

Til at starte med vil jeg gerne lige gøre det helt klart, at du altså ikke behøver alt mit udstyr ! Det absolut vigtigste når det gælder om, at tage gode billeder er dagslys ! – Så hovedet ud af vinduet, ud på altanen eller ud i haven med jer 😉

Mit udstyr:

  • Lysboks. Jeg tager alle mine billeder i en lille lysboks, som jeg har købt til ca. 80,00 kr. på eBay, du kan finde en magen til her.
  • Kontorlamper. Jeg har to kontorlameper til at stå over min lysboks for at skabe det optimale lys. Begge lamper er købt i IKEA til 129,00 kr. stk., og du kan finde dem her.
  • Dagslyspære. I hver af lamperne har jeg en dagslyspære. Det er super vigtigt, at det er en dagslyspære, da kun en dagslyspære kan give det optimale lys. Uden en daglyspære er der ingen pointe i en lysboks. Jeg har købte mine på en dansk hjemmeside (kan ikke huske hvilken), og har givet ca. 65,00 kr. for dem. Det kan virke rigtig dyrt for en pære, men hav i mente, at de altså holder i rigtig lang tid. Jeg har endnu ikke skiftet mine, og de er et år gamle.
IMG_5393
Min opsætning

 

IMG_5392

 

Kameraet: 

Du behøver altså ikke fare ud og investere i et dyrt kamera eller en dyr linse. Jeg bruger primært min Iphone 5 og min gamle Samsung Galaxy S3 mini. Det vigtigste er fokussen på kameret og farverne. På min Samsung kan jeg indstille telefonens lysforhold manuelt, og på Iphonen kan du flytte lysfokus ved at tykke forskellige steder på skærmen inden du tager billedet og dermed opnå den korrekte farve på lakken. – Og det er jo det, vi gerne vil se på billederne 🙂

Derudover har jeg et spejlreflekskamera fra Sony. MEN lad være med at gøre det svære for dig selv end det behøver at være! Det kræver MEGET øvelse at betjene sådan et kamera, og resultatet bliver ikke nødvendigvis tilsvarende bedre.

Jeg foretrækker selv at bruge telefonen 🙂

Neglene: 

Det her er ultravigtigt ! Du kan have nok så meget udstyr, men hvis du ikke laver en clean up omkring dine negle, eller hvis dine cutlicles ligner kødsår fordi du klipper dem, eller der er negle olie over det hele, giver alverdens udstyr ikke bedre billeder 🙂 DERFOR – sørg for:

  • At lave en god clean up. Fjern alt neglelak fra huden og dine cuticles med en pensel og lidt acetone/neglelakfjerner.
  • At fjerne neglerødder. Brug evt. en cuticle cutter til det. – Du kan læse mere om en cuticle cutter her.
  • At lade værre med at sejle dine neglebånd ind i olie inden du tager et billede ! Brug istedet en creme der trænger hurtigt ind, det er rigeligt 🙂 Olie vil lave genskin på dit billede, og få dine fingre til at se fedtede ud.
  • IKKE at klippe dine neglebånd !!! Det er super vigtigt. De er der for at beskytte din neglematrix mod bakterier og snavs. Når du klipper dem ser det underligt ud, og i værste fald ligner det små sår.
  • At fjerne hår, fnuller osv. fra dine negle og fingre. Ja det er super irriterende, for der sætter sig altid fnuller osv. på de nyindsmurte lapper, men det er ikke pænt på billeder 🙂

Held og lykke derude! Jeg håber, at I kan bruge mine tips, og stil endelig spørgsmål hvis der er noget, I mangler svar på 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s