Fælles fredag // tekst

Lidt forsinket fælles fredag på en lørdag 😛 Temaet for denne uges fælles fredag er tekst. Frihåndstekst i mani’s er, efter min erfaring, noget af det sværeste indenfor nail art. Så jeg tænkte straks SHIT ! – Men men men jeg kom helskinnet igennem, og her er resultatet 🙂

IMG_5580

Teksten er inspireret af det gamle mundheld: tro håb og kærlig, oversat til engelsk faith, hope and love. Teksten er skrevet med akrylmaling og min Dance 24 pensel som jeg knuselsker ❤ Penslen kan købes her.

IMG_5585

Den skønne lak er Morgan Taylor Under the stars. En dybblå jelly med holografisk microglitter. Den er såååå SMUK ! Applikation: Lakkens konsistens er ret tyk, og den er ikke super nem at arbejde med. Den er dækkende i to lag, men tørre grynet og semi mat. Jeg har derfor to lag top coat på for at gøre den blank og glat.  Den er dog gudeskøn at se på, og koster kun ca. 50,00 kr. på eBay.

IMG_5586

God weekend derude 🙂

Deltagere i Fælles Fredag. En gruppe af neglelak passionerede, som hver fredag følger en fælles udfordring inden for neglelak og negle art’ens verden.

Husk at tjekke de andre deltageres bud på dennes uges fælles fredag ud 🙂 – Det kan du nemt gøre ved at klikke på neglelakflasken herunder ! 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s