Picture Polish Holiday // Limited edition celebrating 2014

Endnu en Picture Polish er på neglene idag 🙂 – Jeg må nok give mig og sige, at det er nogle ret lækre lakker på trods af prisen ! Det her er Holiday. En specialudgave som pigerne bag Picture Polish har lavet for at fejre deres succes i 2014. Den er lavet i ialt 1500 eksemplarer som måske lyder af meget, men man skal lige have i mente, at Picture polish sælges over hele verden 🙂 – jeg fik nr. 1073.

IMG_5087

Holiday er en effekt cover coat. Det vil sige en lak man putter over en anden lak for at skabe en ny effekt. Holiday er en scattered (spredt) holo med multifarvet flakies. En super special kombination, som jeg ikke er stødt på før, og det fungere super godt ! 🙂

IMG_5089

Her har jeg et enkelt lag af Holiday ovenpå O.P.I Visions of love. Applikation: Konsistensen på Holiday er super lækker. Let og på ingen måde tyk. Flakes’ne spreder sig jævnt ud over neglen uden noget behov for at placere den manuelt.

Mønsteret i mani’en er lavet med nail vinyls fra Nail Stickrs som kan købes her. Holiday er en del af mit 25% Clean Skin haul, og den kan købes her (dog ikke med 25% længere 😉 ).  Husk at den er limited edition ! – den kommer altså ikke tilbage når den er udsolgt 🙂

IMG_5091

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s