Picture Polish Dragonfly

I dag har jeg leget med Picture Polish. Det er et australsk neglelakmærke der blandt andet samarbejder med forskellige bloggere verden over for at skabe neglelakker. I dag vil jeg vise jer Dragonfly, som er lavet i samarbejde med en af mine yndlingsbloggere, nemlig britiske Lucy’s Stash.

IMG_4977
Dagonfly er en betagende smuk teal-farvet Bijo holo! At den er teal farvet, betyder at den har samme farve som halsen på hangråanden – den changerer fra dyb grøn til mørk tyrkis alt efter belysningen. En Bijo holo er en blanding af sarte små holo partikler og farvede micro glitter (i Dragonfly lyseblå og lilla), der ser fantastisk ud i sollys og skaber en  tredimensionel effekt under lavere belysning. Behøver jeg sige mere? 😛 – WOW!

 Applikation: Lakken er dækkende i to tynde lag. Konsistensen er lidt tyk, men nem at arbejde med, og volder ingen problemer.

IMG_4976

 

IMG_4978

 

Picture polish har nogle lidt specielle flasker. På forsiden af hver flaske er angivet lakkens navn med store bogstaver. Ovenover navnet er angivet et lille citat om lakken, der passer til navnet. Det er en rigtig sød detalje, der gør, at Picture Polish skiller sig ud i forhold til mange andre neglelakmærker. Under navnet er angivet lakkens designer. På Dragonfly er angivet Lucy’s Stash, da hun har designet den 🙂 Jeg købte min Dragonfly hos den danske hjemmeside Clean Skin, da de havde 25% på alle lakker 😛 Prisen er lidt pebret, men det er en stor fordel, at man kan slippe for risikoen for, at der bliver pålagt moms og importgebyr 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s