Fælles fredag // Striping tape mani

Så er det blevet fredag ! Jeg har i ugens løb været så heldig at blive optaget i bloggergruppen Fælles Fredag 🙂 Det er en gruppe bloggere som hver fredag samles om et tema, de laver en mani ud fra. Et super godt initiativ, og jeg glæder mig meget til at deltage fremover 🙂

Denne uges tema var striping tape. Well well well, normalt er mani’er med striping tape meget tynde striber i forskellige mønstre på neglen. Men striping tape kan jo bruges på  mange måder, så jeg valgte at tænke lidt ud af boksen 😛

IMG_4788

IMG_4790

Som baselak har jeg brugt Appeal4’s No. 88, Butterfly Orhid, som har release i uge 4. Jeg er helt tosset med denne lak, og billederne yder den overhovedet ikke retfærdighed 😛 Derudover brugte jeg China Glaze Liquid Leather og F.U.N. Lacquer Million dollar dream ovenpå O.P.I Rolling in cashmere.

Jeg håber at i kan lide min mani, og tjek da endelige de andre deltageres bud ud ved at klikke på sommerfuglen nedenfor  🙂

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. Sikke nogle flotte negle 😀 rigtig gode farver.

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak Cathrine ☺️

 2. Kuchen siger:

  Det ser virkelig fedt ud, også dit farvevalg er bare lækkert 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak Amalie! Din ide var virkelig også fed 🙂

 3. Sikke nogle smukke negle. Det ville være super fedt hvis du kunne lave en guide til hvordan man bruger “striping tape”

  Hilsen neglelak tossen 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak 🙂 Det vi jeg da prøve at gøre når jeg får lidt mere tid 🙂

 4. Maria siger:

  Det ser super godt ud 😀 Lækre farver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s