Ciate Mini Mani Manor // Julekalender challenge

De 24 skønne dage frem til juleaftens dag er nu overstået, og samtlige låger i Ciate julekalenderen er åbnet 🙂

På instagram har jeg deltaget i en challenge, for dem der har haft Ciate Julekalenderen. Udfordringen gik ud på, at man hver dag skulle lave en mani med den lak, som man havde fået i kalenderen. Jeg havde ikke mulighed for at lave en mani hver eneste dag, så jeg kombinerede nogle dage. Samtlige lakker har dog været i sving 🙂 Det blev i alt til 17 skønne mani’er 🙂

Den første lak var Headliner, en skøn blå/grøn tyrkis lak, der var dækkende i to lag 🙂 – Jeg lavede en frost mani, med stampede snefnug. Til stamping brugte jeg lakkerne Appeal4 Hollies Milkweed og Ciate Fit for a Queen.

Dag 1, Headliner
1. dag – Headliner

2. dag var en fin gråtonet beige med shimmer. Den lille julestjerne et lavet med akrylmaling, og glitteren i midten er en F.U.N Lacquer lak kaldet Million dollar dream.

Dag 2, Sharp tailoring
2. dag – Sharp tailoring

På 3. dagen var der små råhvide perler bag lågen. De ligger i en sød mini paint pot, og har navnet Girl with a pearl. Lakkerne i mani’en er Appeal4 Crested Merlot og Snowdrop mist.

3. dag - Girl with a pearl
3. dag – Girl with a pearl

Jeg kombinerede dag 4 og 5 i en simpel frihånds chevron tip mani 🙂 Lak nr. 4 var Members only, en sheer (gennemsigtig) nude shimmer, og lak nr. 5 er Sloaney sweety, en babypink, pastelgul og guld string glitter.

4. dag - Members only og 5. dag - Sloaney sweetie
4. dag – Members only og 5. dag – Sloaney sweetie

Også dag 6 og 7 blev til en kombinations mani. Denne gang en frihånds jule-mani med det klassiske julemøster “fair isle”. Bag låge nr. 6 var en løs glitter kaldet Runaway Ribbon, og bag låge nr. 7 var en skøn mørkegrå metallisk lak kaldet Velvet tuxedo. Den hvide lak i mani’en er Appael4 Hollies Milkweed.

6. Runaway Ribbon og 7. Velvet tuxedo
6. Runaway ribbon og 7. Velvet tuxedo

Bag låge nr. 8 var en skøn klar gul cremelak med navnet Big yellow taxi. Jeg lavede med en gradient et fantasy winter wonderland på neglene den dag 🙂 – Øvrige lakker i mani’en: Nail rock Venus gold, China Glaze Fairy Dust, Appeal4 Hollies Milkweed og Coconut Pine. Træerne er lavet med sort akrylmaling og en tynd pensel 🙂

8. dag - Big yellow taxi
8. dag – Big yellow taxi

Lakkerne fra låge 9 og 10, kombinerede jeg i en sød chevron mani. Bag låge nr. 9 var der endnu en løs glitter. Denne gang en lilla glitter med navnet Prima ballerina. Bag låge nr. 10 var en (meget overrakende) utrolig smuk mørkeblå teksturlak med holografisk mircoglitter, kaldet Mineral clarity. Chevron mønsteret er lavet med nail vinyls 🙂

9. dag - Prima ballerina og 10. dag - Mineral clarity
9. dag – Prima ballerina og 10. dag – Mineral clarity

Bag låge nr. 11 dukkede en af mine absolutte yndlings babylyserøde cremelakker op (havde den i forvejen) – Nemlig Strawberry milkshake. Mani’en med denne lak blev til to skønne prik-juletræer 🙂 Prikkerne er lavet med essie Funny face og Super bossa nova.

11. dag - Strawberry milkshake
11. dag – Strawberry milkshake

Lakkerne fra dag 12, 13 og 14 blev til en kombinations zigzag mani. Lak nr. 12 var en imponerende løs holografisk sølvglitter med navnet Let it snow. Bag låge nr. 13 var en lækker bordeaux shimmerlak ved navn Silouette, og bag låge nr. 14 var en kulsort cremelak kaldet Unrestricted glam.

12. dag - Let it snow, 13. dag - Silhouette og 14. dag - Unrestricted glam
12. dag – Let it snow, 13. dag – Silhouette og 14. dag – Unrestricted glam

Bag låge nr. 15 var endnu en løs holografisk glitter. Denne gang i en betagende næsten sort-mørkeblå og med navnet Slumber party. Denne er, efter min mening, den smukkeste af de løse glitterflasker i julekalenderen. Jeg dryssede den ovenpå China Glaze Liquid Leather, og lavede en sød akryl julepynts mani.

15. dag - Slumber party
15. dag – Slumber party

Bag låge nr. 16 var Cupcake queen. En skrig pink cremelak. Den stainede (plettede) mine negle noget så frygteligt 😦 – Mani’en var lidt mix og match med essie Hors D’oeuvres.

16. dag - Cupcake mani
16. dag – Cupcake mani

Låge nr. 17 og 18 blev til endnu en fair isle inspireret mani. Lak nr. 17 var en meget sheer pinktonet nude med navnet Amazing gracie. Den er meget sheer, og brugte 4 lag til denne mani, hvilket ikke en gang gjorde den fuldt dækkende!! Bag låge nr. 18 var en løs rude-palliet glitter i kongeblå og sløv med navnet Tinsel trail.

17. dag - Amazing gracie og 18. dag -Tinsel trail
17. dag – Amazing gracie og 18. dag -Tinsel trail

Bag låge nr. 19 var en smuk rosa glitterjellylak ved navn Candy cane. Den brugte jeg til at lave en galaxy mani. Øvrige lakker brugt: Unknown sort holo-lak, China Glaze Fairy Dust, O.P.I Need sunglasses, Panda-monium pink, essie Midnight cami, Dj play that son, FNUG Pink flats og Appeal4 Hollies Milkweed.

19. dag - Candy cane
19. dag – Candy cane

Låge 20 og 21 blev kombineret i endnu en fair isle inspireret mani (jep, kan godt lide det mønster 😛 ). Nr. 20 var en løs klar blå glitter kaldet Frozen daydream og nr. 21 var fair isle transformers (negle klistermærker). Klistermærkerne var elendige! De var tykke, og ville ikke side fast på neglene 😦

20. dag - Frozen daydream og 21. dag - Transfers
20. dag – Frozen daydream og 21. dag – Transfers

Lak nr. 22 var en skøn guldlak ved navn Sand dune. Jeg brugte den til stamping ovenpå Appeal4 Hollies Milkweed.

22. dag - Sand dune
22. dag – Sand dune

Bag låge nr. 23 var en orangetonet rød shimmer kaldet Sherbert fizz. Jeg brugte den i en omvendt frank tip mani med essie Jazzy jubliant.

23. dag - Sherbert fizz
23. dag – Sherbert fizz

Bag sidste låge, nr. 24 – juleaftens dag, var den absolut største lak (full size). Lakken var den fuldstændigt betagende og meget unikke sølvhologlitter lak Celestial. WOW siger jeg bare 😀 – Den er springfyldt med glitter i sølv og holo i alle størrelser og former samt lilla shimmer. Denne skønhed af en lak, brugte jeg naturligvis i en glittergradient ovenpå en kul sort lak (China Glaze Liquid Leather) 🙂

24. dag - Celestial
24. dag – Celestial

Jeg håber at I alle har haft en dejlig jul, og får et godt nytår 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s