Bestie twin nails // julenegle

For lidt tid siden lavede jeg et par bestie twin nails med den skønne blogger Milena fra NailThatDesign 🙂 Bestie twin nails er, som navnet antyder tvillingenegle, altså to der går sammen om at lave et ens negledesign på hver deres negle. Det er super sjovt, og spændende at se, hvor tæt designet ender med at komme på hindanden. Vores tema var julenegle med, gran og julepynt ved neglebåndene 🙂

IMG_4104

 

Milenas julenegle er simpelthen så søde! Hun er super dygtig til at tilpasse designs til hendes negleform. Jeg er helt vild med dem 🙂 Hendes base lak er O.P.I My vampire is buff.

IMG_4071
Milenas design

Mine negle er lavet på en mørk base, og giver et godt modspil til Milenas lyse base synes jeg 🙂 Jeg brugte China Glaze Liquid Leather og toppede den vha. en fanebørste med en Ciate løs glitter kaldet Slumber party. Designet er lavet med akrylmaling og pensler fra Stylish nail art shop (en japansk forhandler). Lysets skær på pegefingeren er lavet med wet acrylic metoden (våd akryl metoden).

Mit design
Mit design

IMG_4102

 

Glædelig jul allesammen 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s