Glitterlakker // Deborah Lippmann

Julen er for mig li med glitter 😀 – Og jeg kender ingen mainstream-mærker der er bedre til glitterlak end Deborah Lippmann 🙂 – I know, Deborah Lippmann er åndssvagt dyrt ! Men men men… En gang imellem er det vel okay at forkæle sig selv? 😛

Her er i hvert fald to gode bud på, hvilke Deborah Lippmann lakker du kan vælge til julens mange festligheder !

Den første er Shake your money maker. En SKØØØN sheer (svag, gennemsigtig) grøn jelly propfyldt med mini grønne hexa og store holografiske guld haxa glitter ! Den skriger i mine øjne juletræ på neglene 😛 Applikation: På grund af det meget høje glitterindhold, er konsistensen meget tyk. Jeg synes dog ikke, at lakken er svær at lægge, og manuel placering af glitteret er ikke nødvenligt. Lakken er dækkende i 2-3 lag uden underlak. – Her har jeg lagt to lag over Zoya Logan. Lakken kræver to lag top coat for at blive jævn på overfalden 🙂

Shake your money maker
Shake your money maker

Den næste er til dem, der gerne vil have glitter men ikke i samme mængde som Shake your money maker tilbyder. Det her er Let’s go crazy. En skøn meget smuk dyb mørkelilla jelly med grøn, rød og holografisk sølv haxaglitter i forskellige størrelser. Applikation: Konsistensen i denne lak er en drøm (Tip: ryst den godt inden brug så glitteret fordeler sig jævnt)! Lakken er dækkende i to lag uden underlak. – Her har jeg to lag på uden underlak.

Let's go crazy
Let’s go crazy

TIP: Luxbeauty har lige nu tilbud på de skønne Deborah Lippmann lakker 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s