Julemani ideer // Inspiration til julenegle

Julemåneden er godt igang, og der skal selvfølgelig (hvis der ikke allerede er det) gang i junimanierne 😀 – Jeg har været godt igang allerede, og jeg vil da lige smide lidt ideer ud til jer 🙂

Den første er en simpel stamping mani. Du skal bruge stamping grej for at lave denne mani, dvs. en stamper og en stampingplate. Jeg har brugt Ciate Headleader som baselak og Ciate fit for a queen og Appeal4 Hollies Milkweed til at stampe snefnuggene med.

IMG_3487

Den næste er en nem julestjerne mani. Den er lavet med akrylmaling. Den ser super avanceret og svær ud, men er faktisk ret nem. Lad mig vide i kommentarene, hvis I gerne vil se en tutorial på den 🙂 Baselakken er Ciate Sharp Tailoring og guldglitteren i midten af julestjernen er F.U.N Lacquer Million Dollar Dream.

IMG_3521

Sidst men ikke mindst er den sværeste. En julemani med det klassiske julemønster. Den er lavet med akrylmaling, og den tog mig ret lang tid at lave 😛 Jeg ville dog vise den alligevel 😀 Den er lavet med Ciate Velvet tuxedo og Ciate løs glitter kaldet Runaway Ribbon samt Appeal4 Hollies Milkweed.

IMG_3884

Som i nok kan fornemme, har jeg brugt en del Ciatelakker. Det skyldes, at jeg har Ciate mini manor, som er Ciates julekalender, og deltager i Instagramudfordringen under Hastagget #ciateadvent2014. Det er nailsbynemo der står for den, og det går ud på at lave en mani med den daglige julekaldenderlak 🙂 Så hvis du har julekaldenderen, synes jeg da, at du skal hoppe med på vognen 😀

Glædelig jul allesammen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s