Mani swap // Splatter negle

on

I lørdags havde jeg planlagt et mani swap med den skønne tyske blogger og instagrammer Shanna, kaldet Glittr 🙂

Et mani swap er når man aftaler at “bytte mani’er”, og altså genskaber den andens negle, på sine egne negle. Det er super sjovt, og en rigtig god  måde at lære andre negleentusiaster at kende 🙂

IMG_3378

Glittr genskabte min simple men klassiske mani med en glitter accent negl, og jeg genskabte hendes skønne splatter negle (hvilke er lavet med en teknik, jeg aldrig havde prøvet før 😛 ).

Glittr's negle
Glittr’s genskabning

Glittr’s genskabning af min mani er simpelthen så smuk ! – Hun har virkelig gjort det godt! Det er vildt skægt at se, hvordan andre genskaber og fortolker ens mani’er 🙂

Min genskabning
Min genskabning

Jeg faldt med det samme pladask for Glittr’s splatternegle 🙂 – De er så friske og farverige! Jeg havde aldrig selv prøvet at lave splatternegle, så jeg synes det var en god lille udfordring 😛 Når man laver splatterngele er det en god ide at bruge sugerør, hvilket jeg – typisk mig – selvfølgelig havde glemt at købe, og først kom i tanke om da jeg sad og var i fuld gang. Jeg måtte derfor tænke kreativt. Glittr blev min redning, da hun kom op med den fantastiske ide at bruge sammenrullet papir. Det virkede super fint! 😛 – Men jeg vil dog bruge sugerør næste gang 😀

Jeg brugte lakkerne China Glaze Flip Flop Fantasy, For Audrey og Liquid Leather samt Appeal4 Hollies Milkweed.

IMG_3425

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s