Let blomster mani // FUN Lacquer Pay Day (H)

on

Igår prøvede jeg en af mine nyankomne lakker fra FUN Lacquer, nemlig hendes holografiske version af Pay Day, som har fået navnet Pay Day (H).

Pay Day (H) er en sølv-flakie med holografisk pigment. Sølvet er ægte sterlingsølv, hvilket gør den super eksklusiv synes jeg 🙂 – Lidt mini luksus forkælelse på flaske 😛 Lakken er meget smuk og unik, og jeg har ingen anden lak, der ligner hverken i tekstur eller udseende 🙂 Applikation: konsistensen er lidt special, men lakken er nem at arbejde med. Lakken er umiddelbart dækkende i to lag, men ser man godt efter i det rigtige lys, er den faktisk ikke. Det er et sjovt synsbedrag 🙂

IMG_2947

Jeg toppede mani’en med nogle små frihånds akrylblomster 🙂 -Der er super nemme at lave, så lad mig vide i kommentarene hvis I gerne vil se en tutorial 🙂

Jeg ved godt at små pastelblomster ikke passer så godt til efterårsæsonen, men jeg havde lyst til lidt mere sommer 😛 Jeg håber at I kan lide da alligevel !

IMG_3015

 

Rigtig god weekend derude :*

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s