Rose mani // Appeal4 Clamour4Glamour

Endelig fredag 😛 – Igår arbejdede jeg på en lille akrylrose mani med en af lakkerne fra Appeal4 Clamour4Glamour kollektionen (kollektionen er lavet i samarbejde med bloggeren fra Clamour4Glamour). Det er en smuk smuk kollektion der er inspireret af metaller 🙂

Jeg brugte Sugarcoated cherry dream i min mani, som er en smuk lavendellilla med micro guld flakies der får den til at reflektere noget så smukt lyset! Applikation: Lakken er supernem at arbejde med, og har en god konsistens. Den er dog lidt sheer (gennemsigtig) i det, men det giver den blot mange anvendelsesmuligheder, som fx over en mørkelilla som en effektlak. Tip: træk lakken ned over tipperne, da top coat’en ellers kan få den til at krympe. Her har jeg 3 lag på, mens den mani der er swatchet på Appeal4 hjemmesiden er der kun er to lag på. – Uanset hvad, så er det en gudesmuk lak !

IMG_2864

Roserne er lavet med en tynd pensel fra Stylish mom (den er FANTASTISK !!) og almindelig akrylmaling købt i Søsterene Grene.

IMG_2851

Vil da lige giver jer et lille blik på den meget skønne samlede kollektion fra Appeal4 🙂 – Den er kun lavet i et begrænset antal, og kommer ikke igen. Den er i butikkerne nu, så i skal skynde jer hvis i skal have fat i de lækre lakker 😛

10511176_607023719418588_7833770909630223087_n

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s