Ny sjov mani teknik // og en ny offentliggørelse for bloggen

on

Først en lille offentliggørelse som jeg håber, at I vil tage godt imod 🙂 Som I nok har bemærket, har jeg ikke været særlig aktiv på bloggen hen over sommeren. Det skyldes flere ting, blandt andet at jeg skriver på to sprog. Jeg har derfor med tungt hjerte besluttet, at bloggen fremover kun vil være på dansk. Jeg håber på, at det vil give flere stabile indlæg 🙂

Nu til det mere spændende – Den nye teknik ! Det er ikke en teknik jeg selv har opfundet, og jeg ved ikke hvem der oprindelig er kommet på ideen, men jeg vil da lige give den videre 😛

Teknikken er super flot, super nem og ser vildt avanceret ud 🙂 – What’s not to like? 😉

IMG_2522

Jeg har brugt O.P.I U saw.. We saw… Warsaw.. (gud hvor jeg hader at skrive det navn 😛 Og husk godt med base coat for den stainer ! 😦  ), Appeal4 Sprinkles Stars (en skøn holografisk glitter) og O.P.I Sheer tints.

Fremgangsmåden er super nem !

  1. Læg en dåbe sheer tint (tynd jelly-lak) på en plastiklomme eller plastikpose. Lav det møster du ønsker på neglene på plastikposen. Brug evt. en rosenpind eller lignende til at blande lakkerne på plastiklommen.
  2. Lad lak-mønsteret tørre mens det sidder på plastiklommen.
  3. Når det er tørt kan du pille det af plastiklommen og klippe det i en størrelse der passer til neglen.
  4. Læg en top coat på neglen og læg det tilklippede mønster på.
  5. Pres mønsteret ned på neglen og fjern overskydende med acetone. OBS ! Bruge ikke neglelakfjerner med olie! – Det kan ødelægge designet.
  6. Forsejl med en top coat.

I min mani lagde jeg Appeal4 Sprinkles Stars på neglen inden jeg lagde mønsteret på. Det gave hele manien et ekstra pift synes jeg 🙂

Mønsteret på en plastisklomme
Mønsteret på en plastisklomme

FullSizeRender_1

 

Jeg håber at I kan lide teknikken, og hvis I prøver den vil jeg vildt gerne se jeres kreationer ! – Læg endelig et billede i kommentaren 🙂

Rigtig god Torsdag derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s