Glitter placement nails

I forgås forsøgte jeg mig for første gang med glitter placement negle (ved simpelthen ikke lige hvad det danske ord skulle være? – “manuel placering af glitter negle” klinger ligsom bare ikke rigtigt 😛 )

Jeg synses selv at det var et ganske vellykket forsøg, og det er bestemt ikke sidste gang jeg forsøger mig med den teknik 🙂 – teknikken er ganske simpel, du tager blot den ønskede glitterlak, putter et par dråber på et stykke papir og bruger en rosenpind til manuelt at placere glitterstykkerne på neglen.

English:

Yesterday I tried the glitter placement method for the first time. 

I really like the result, and it’s certainly not the last time I’ll try the technique 🙂 – the technique is quite simple, just take your glitter polish, put a few drops on a piece of paper and a use a wooden pen to manually place the glitter pieces on the nail.

foto 2

Jeg brugte O.P.I I saw.. You saw.. We saw.. Warsaw som baselak og O.P.I Polka.com som glitterlak. Begge lakker er gode i konsistensen og lækre at arbejde med 🙂 I saw.. You saw.. We saw.. Warsaw er min absolutte yndlings mørkeblå og så er den dækkende i 1-2 lag ❤ Begge lakker er fra Euro Centrale kollektionen.

I used O.P.I I saw .. You saw .. We saw .. Warsaw as the base and O.P.I Polka.com as the glitter polish. Both polishes are quite good in texture and amazing to work with 🙂 I saw .. You saw .. We saw .. Warsaw is my absolute favorite dark blue and it’s opaque in 1-2 layers ❤ Both polishes are from the Euro Central collection.

foto 1

foto 3

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s