My Little Pony mani

on

Jeg har længe ville lave en My little Pony mani 🙂 – Jeg var helt tosset med dem som lille, og jeg nyder stadig den dag idag at se filmene fra de tidligere versioner af ponyerne! 😛 Jeg er dog ikke så vild med deres nye og nuværende udseende.

Jeg har brugt lakkerne essie Fiji og  Appeal4 Bay of Cadiz. Fiji er en helt perfekt baby lyserød, og Bay of Cadiz er den perfekte pastel gule 🙂 – Begge lakker har en god formel og kræver to til tre lag for at dække.

Ponyen er lavet over Royal Bouquet, som er en af ponyerne fra tredje generation 🙂 – Den er lavet med almindelig akrylmaling.  Jeg synes selv at den blev rigtig vellykket og sød 😛

English:

For so long I wanted to make a My little Pony mani 🙂 – I was crazy about the ponies as a child, and I still enjoy to watch the old movies from the previous versions of the ponies! 😛 I’m not so crazy about the new ponies and the current look of them though.

I used essie Fiji and Appeal4 Bay of Cadiz. Fiji is a perfect baby pink, and Bay of Cadiz is the perfect pastel yellow 🙂 – Both polishes has a good formula and requires two to three coats to be opaque.

The pony is I made is Royal Bouquet which is one of the ponies from the third generation 🙂 – It’s made with ordinary acrylic paint. I  myself think that I did a really good job and I do think that it turned out so sweet 😛

My Little Pony mani
My Little Pony mani

image_1

 

Når jeg skal lave en mani med et størrer akryl malearbejde, forbereder jeg altid selve mani’en inden på et stykke papir 🙂 På billedet nedenfor kan I se nogen af mine forskellige udkast 🙂

When I want to make a mani  with a bigger acrylic painting work, I always prepare the mani on a piece of paper 🙂 In the picture below you can see some of my various drafts 🙂

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s