Chevron holo negle // Chevron holo nails

Jeg elsker chevron mani’s 🙂 – De er super nemme at lave, og ser såååå flotte ud !

Denne her er lavet med lækre FNUG Fantastica og essie First timer.

FNUG Fantastica er en meget smuk svag grønlig liniær holografisk lak. Holo’en er meget fremtrædende i lakken og virkelig blændende smuk 🙂 Applikation: Lakkens konsistens er god. Den er dog lidt svær at påføre, da den trækker meget i lagene, og det er derfor nødvenligt at vente tålmodigt på at hvert lag er tørt. Den kræver tre lag. Kan man leve med det får man virklig det smukkeste resultat 🙂 ❤

English:

I love chevron mani’s 🙂 – They are super easy to do, and does look soooo nice !

This mani is made ​​with the delicious FNUG Fantastica and essie First timer.

FNUG Fantastica is a very pretty weak greenish linear holographic polish. The holo is very prominent and dazzlingly beautiful 🙂 Application: The consistency is good. However, it’s a little difficult to apply because it does draw in the layers, and it’s therefore necessary to wait patiently for each layer to dry. It requires three layers to be opaque. If you can live with that, you’ll get one of the most beautiful holo result ever 🙂 ❤

FNUG Fantastica
FNUG Fantastica

Selve chevronmønsteret ser svært ud, men er super nemt at lave 🙂 Jeg har lavet mønsteret med hjælp fra neglevinyler fra Nail Stickrs. De har efter min mening nogen af de bedste vinylskabeloner på market 🙂 Du starter med at lægge en bundlak, og lader den tørre fuldstændigt. Herefter lægger du neglevinyler på i den afstand du ønsker, og sørger for at de sidder godt fast. Til sidst lægger du et lag lak på i en anden farve, hvorefter du fjerner vinylerne og dit chevronmøster fremkommer 🙂

TIP 1: Lad lag to tørre meget lidt, men den må ikke være flydende (så undgår du at mønsteret flyder ud).

TIP 2: Brug en pincet til at fjerne vinylerne (det giver et bedre greb om dem).

TIP 3: Lad mønsteret tørre helt inden du forsejler det med en top coat (så undgår du at ødelægge din nye flotte mani).

God søndag derude 🙂

English: 

The chevron pattern looks difficult, but is super easy to do 🙂 I made the pattern with nail vinyls from Nail Stickrs. They have, in my opinion some of the best nail vinyls on the market 🙂 You start by putting a base polish on, and allow it to dry completely. Then you put the nail vinyls on in the distance you want, and make sure that they are secure. Eventually you put a coat of polish on in a different color, then remove the vinyls and your chevron pattern appears 🙂

TIP 1: Let the second coat dry very little, but it may not be liquid nor completely dry (so you’ll avoid the pattern to slide out).

TIP 2: Use tweezers to remove the vinyls (it gives a better grip on them).

TIP 3: Let the pattern dry completely before you seal it with a top coat (to avoid messing up your beautiful new mania).

Good Sunday out there 🙂

Chevron mani
Chevron mani

 

Disclaimer: FNUG er tilsendt til anmeldelse (Nail Stickrs er købt med egne midler) – FNUG is provided for review (Nail Stickrs are purchased with own funds)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s