Organisering af alle neglelakkerne // Organizing all the nail polishes

on

DSC02015

Som flere af jer nok ved (fra minIG konto), har jeg knækket en negl noget så voldsomt. Det er derfor, at der har været så stille på bloggen det sidste stykke tid. Jeg har langt om længe besluttet mig at få styr på alle mine dejlige lakker, og det har jeg gjort ved hjælp af swatch-sticks.

Jeg har købt sticks’ne på eBay til ca. 15,00kr. for 50 stk. her. Selve ringen jeg har brugt til at samle swatch-sticks’ne, har jeg købt i en alm. hobbybutik.

Jeg har organiseret hvert mærke i  hver sin ring, og indenfor mærket har jeg farvekoordineret. På hver stick har jeg skrevet med en permanent marker lakkens mærke og navn. Jeg lod sticks’ne tørre natten over for at sikre mig, at de ikke fik ridser. Hvordan har I gjort med jeres? 🙂 Indtilvidere er jeg kun igennem min essie-samling, så der er laaang vej endnu med en samling på over 400 lakker 😉 Men her er lidt stemningsbilleder fra processen. Organisere I på andre måder? 🙂

English:

As many of you probably know (from my IG account), my nail broke big time. That’s why there have been so quiet on the blog. I have finally decided to order all of my lovely polishes, and I have done it by using swatch sticks.

I bought the sticks on eBay for 5 $ here. The ring I used to collect swatch sticks I bought in an ordenary craft store.

I have organized each brand in each ring, and within the brand I color coordinated. On each stick, I have written polish brand and name with a permanent marker. The sticks dried overnight to make sure that they didn’t got scratches. How have you done with yours? 🙂 Until Further, I’m only through my essie collection, so there is a looong way to go with a collection of over 400 polishes 😉 Here are some pictures from the process. Do you organize in other ways? 🙂

 

DSC01950

DSC01988DSC02009

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s