FNUG chevronnegle // FNUG chevron nails

FNUG er tilsendt til anmeldelse – FNUG is provided for review

FNUG Bandana og Futuristica
FNUG Bandana og Futuristica

April er autsimens måned, dvs ligesom november sætter fokus på prostatakræft med movemberskægget, sætter april fokus på autisme med farven blå. Jeg valgte derfor at lave en simpel chevronmani med FNUG Bandana som base og FNUG Futuristica som chevronmønsteret.

Chevronmønsteret er lavet med nail vinyls købt her. De er nemme at bruge for nybegyndere og en rigtig god ide. Da jeg pillede vinylerne af knækkede en af dem dog, hvilket er super ærgerligt, når nu de er så dyre. eBay har et alternativ til nail vinyls her, dem har jeg dog ikke prøvet endnu 🙂

Jeg opfordre også alle jer derude til at lave blå negle for at gøre opmærksom på autisme 🙂 – Jeg ville elske at se jeres mani’er, så link endelig til dem i kommentarene 🙂

English:

April is autsim awareness month, like November has a focuses on prostate cancer with the movember beard, April is focusing on autism with the color blue. I chose to do a simple chevron mani with FNUG Bandana as a base and FNUG Futuristica as the chevron pattern.

The chevron pattern is made ​​with nail vinyls purchased here. They are easy to use for beginners and a really good idea. When I peeled the vinyl of it one of them broke, which is super annoying, because they are so expensive. eBay has an alternative to nail vinyls here, which I haven’t tried yet though 🙂

I urge all of you out there to make blue nails for Autism awareness also 🙂 – I would love to see your mani’s, so please link them in the comments below 🙂

 

FNUG Bandana
FNUG Bandana

FNUG Bandana er en lækker støvet blå lak fra FNUG’s Ballerina kollektion. Applikation: Formlen er super lækker og nem at arbejde med. Lakken er dækkende i stort set kun et enkelt lag. Jeg har dog to lag på her for perfektionens skyld 😉

FNUG Futuristica er fra FNUG’s holografiske kollektion. Det er en rigtig lækker lyseblå holo, med god holoeffekt.

Lakkerne kan købes her.

English:

FNUG Bandana is a gorgeous dusty blue polish from FNUG’s Ballerina collection. Application: The formula is really good and easy to work with. The polish is almost opaque in only one coat. However, I’m wearing two coats here for the sake of perfection 😉

FNUG Futuristica is from FNUG’s holographic collection. It’s a gorgeous light blue holo, with very good holo effect.

FNUG can be purchased here.

 

 

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. henulle siger:

  De er så smukke, Loiuce!!!❤️

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak Helene ❤

   Jeg glæder mig til at se dine blå negle 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s