FNUG Spring 2014

Tilsendt til anmeldelse – Provided for review 

FNUG Spring 2014
FNUG Spring 2014

Det danske neglelakmærk FNUG er udkommet med en ny Spring 2014 kollektion. Den indeholder tre metaliske shimmerlike lakker (Jeg kan simpelthen ikke definere lakkerne indenfor en kategori) og en enkelt cremelak. Applikation: Alle lakkerne har en god formel, der er dækkende i to lag. Tip: Lad de metaliske shimmerlike lakkers første lag tørre, inden du påfører lag nummer to for at undgå at trække i lakken. FNUG har gjort det godt med denne kollektion og farverne giver mig en dejlig følelse af forår indeni 🙂 De tre metaliske shimmerlike lakker er meget unikke. De er alle tre tilført sølvshimmer, som giver dem et meget anderledes look. Jeg har ikke noget der ligner i min samling ihvertfald 🙂

English:

The Danish nail polish brand FNUG is out with a new Spring 2014 collection. It contains three metallic shimmer like polishes (I simply cann’t define them within one category) and a single cream polish. Application: All polishes have a pretty good formula that’s opaque in two coats. Tip: Let the metallic shimmer like polish’ first coat dry before applying the second coat to avoid pulling the polish. FNUG has done well with this collection and the colors gives me a wonderful feeling inside of spring 🙂 The three metallic shimmer like polishes are very unique. All three are added sliver shimmer, which gives them a very different look. I certainly don’t have something similar in my collection 🙂

 

FNUG Pink Flats
FNUG – Pink Flats

Pink Flats er en lækker blød cremet pink med kolde lilla undertoner. Jeg elsker denne farvetype, og Pink Flats er ingen undtagelse 🙂 Den minder mig lidt om ZOYA Shelby, som dog forekommer mig at være lysere og mere varm i tonen end Pink Flats.

English:

Pink Flats is a gorgeous soft creamy pink with cold purple undertones. I love this type of color, and Pink Flats is no exception 🙂 It reminds me of ZOYA Shelby, but Shelby seems to me to have brighter and warmer tones than Pink Flats.

FNUG - Euforistica
FNUG – Euforistica

Euforistica er en meget klar isblå lak. Sløvshimmeret i lakken giver næremst en flakie fornemmelse. Den er meget unik og meget flot.

English:

Euforistica is a very clear ice blue polish. The silver shimmer in it almost gives a bit of a flakie look. It’s very unique and very beautiful.

FNUG - Acid Lime
FNUG – Acid Lime

Acid Lime er skrig lysegrøn. Den er utrolig flot i virkeligheden og den perfekte påskelak ! 🙂 Sølvshimmeret i den er ikke nær så fremtrædende som i Euforistica og Dazzling.

English:

Acid Lime is a screaming bright green. It’s incredibly beautiful in real life and it’s the perfect easter polish! 🙂 The silver shimmer in itsn’t nearly as prominent as in Euforistica and Dazzling.

FNUG - Dazzling
FNUG – Dazzling

Sidst men ikke mindst Dazzling. Denne brune herlighed er stopfyldt med sølvshimmer, og lakken kan næsten fremstå helt sølv i nogle vinkler. Den er meget elegant, og kan bruges både som neutral og som det “lidt ekstra” 🙂

Alt i alt en rigtig spændende kollektion! Jeg må indrømme, at FNUG virkelig er god til at komme ud med nye og spændende lakker, der ikke “bare” rammer ind i noget vi alle sammen har set før 🙂 – Keep up the good work 🙂

Lakkerne kan købes her.

Hvad synes I derude om kollektionen? 🙂

English:

Last but not least is Dazzling. This brown glory is packed with silver shimmer, and the polish may appear almost completely silver in some angles. It’s very elegant and can be used both as neutral and as the “little extra” 🙂

All in all a really exciting collection! I must admit that FNUG really often does give us new and exciting polishes that doesn’t “just” hit into something we have all seen before 🙂 – Keep up the good work 🙂

The polishes can be purchased here.

What do you think of the collection? 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s