F.U.N Lacquer – Diamond holo top coat

on
F.U.N Lacquer - DIamond holo top coat over essie - Cocktail bling
F.U.N Lacquer – DIamond holo top coat over essie – Cocktail bling

Jeg ved godt at denne mani skulle have været på bloggen for længe siden, men bedre sent end aldrig ikke? 😉 Det her er F.U.N Lacquer Diamond holo top coat over essie Cocktail bling. Cocktail bling er en grålig lak med lette pastel lilla og lyseblå undertoner. Diamond er en holografisk top coat, og HOLY HOLO COW en holoeffekt ! Wow! Applikation: Diamond har en god og cremet formel der er let at arbejde med. Her har jeg kun ét lag på over Cocktail bling. Diamond kan købes her for henholdsvis ca. mini str. 50,00 kr. og stor str. 75,00 kr. uden fragt.

English:

I know that this mani should have been on the blog a long time ago, but better late than never right? 😉 This is F.U.N Lacquer Diamond holo top coat on top of essie Cocktail bling. Cocktail Bling is a grayish polish with light pastel purple and blue undertones. Diamond is a holographic top coat, and HOLY HOLO COW for a holo effect! Wow! Application: Diamond has a good and creamy formula that is easy to work with. Here I have only one coat on top of Cocktail bling. Diamond can be bought here mini for 9,50$ or full size for 14,50$ without shipping.

F.U.N Lacquer - DIamond holo top coat over essie - Cocktail bling
F.U.N Lacquer – DIamond holo top coat over essie – Cocktail bling
F.U.N Lacquer - DIamond holo top coat over essie - Cocktail bling
F.U.N Lacquer – DIamond holo top coat over essie – Cocktail bling

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. majsran siger:

    I just bought a holo top coat that I’m not sure about. This one looks gorgeous.

  2. nailnewbee siger:

    Which one did you buy? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s