Fjer mani // Feather mani

Fjer mani - feather mani
Fjer mani – Feather mani

Idag har jeg forsøgt mig med en fjer manicure, og jeg elsker resultatet ! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg laver sådan en 🙂

Jeg brugte en af mine yndlings Appeal4 lakker som grundlak, nemlig Hot Lips fra deres nye basis kollektion. Hot lips er en neon coralpink med orange og pink undertoner. Som alle neglelakkendere ved er neons umulige at fange på kamera. Billederne her viser derfor også kun én afskydning af lakken. Den er simpelthen SÅ flot ! Den minder mig om China Glaze Flip Flop Fantasy, som dog forekommer mig at være mere lyserød. Lad mig vide i kommentarerne hvis i vil se en sammenligning af de to her på bloggen 🙂 Applikation: Formlen på Hot Lips er noget nær perfekt. Cremet og nem at arbejde med. Her har jeg ikke nogen hvid underlak på. Det ville højst sandsynligt få farven til, at poppe mere neonagtig hvis jeg havde. Lakken er fuldt dækkende med to lag.

Fjeren er fra Born Pretty Store. HUSK rabatkoden på 10% off 🙂 koden er : ACJ61. Fjerneglen er super nem at lave 🙂 Fjeren lægges blot med enden nedad (enden modsat skaftet) på neglen med når lakken endnu er våd. Derefter klippes overskydende fjer af, og mani’en toppes med en top coat.

OBS: Det er vigtigt, når du arbejder med fjer, at de er rene, da fugle er store sygdomsbærere! Brug derfor kun købefjer, og ikke fjer fundet i naturen. 

English:

Today I tried out a feather manicure, and I love the result! It’s certainly not the last time I’m doing this 🙂

I used one of my favorite Appeal4 polishes as a base polish, it’s named Hot Lips and is from their new basic collection. Hot Lips is a neon coral pink sahde with orange and pink undertones. Like all nail polish people know neons are impossible to capture on camera. The picture here only shows one side of the polish. It’s SO beautiful! It reminds me of China Glaze Flip Flop Fantasy, which, however, seems to me to be more pink. Let me know in the comments if you want to see a comparison of the two here on the blog 🙂 Application: The formula of Hot Lips is something near perfect. Creamy and easy to work with. Here I have no white base coat on. It would most likely get the color to pop more neon -like if I had . The polish is opaque in two coats.

The feather is from the Born Pretty Store. REMEMBER my discount code 10% off 🙂 code : ACJ61. The feather nail is super easy to do. You just put the feather with the end  turning downwoards (the end opposite the stem) on to your nail with wet polish on. Then trim away any excess feathers and top your nail with a top coat. 

NOTE: It’s important when working with feathers that they are clean, as birds are disease carriers! Use only feathers you can get in stores, and no feathers found in the nature.

Pink fjer fra Bron Pretty Store Pink feathers form the Born Pretty Store
Pink fjer fra Born Pretty Store
Pink feathers form the Born Pretty Store
Appeal4 - Hot Lips
Appeal4 – Hot Lips
Fjer mani - Feather mani
Fjer mani – Feather mani
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s