F.U.N Lacquer – Glow Diamond

F.U.N Lacqquer - Glow diamond
F.U.N Lacqquer – Glow diamond

Dagens mani er lavet af F.U.N Lacquer Glow Diamond ovenpå Ciaté Ferries Wheel, som er en lys pastelblå lak. De lyseblå holografiske hjerter er fra Born Pretty Store. De kommer i væld af farver og kan genbruges flere gange 🙂 Jeg har sat dem fast med alm. top coat. Et lag over og under er nok (husk at der ikke må være bobler i top coat’en omkring hjerterne, da det lidt ødelægger den samlede finish). Husk rabatkoden (acj61) på 10% off på alt på Born Pretty Store 🙂 Hvis den bliver brugt nok gange, vil de sponsorere en lille give away for mine læsere – Spændende  🙂

Glow diamond er en selvlysende holografisk shimmer top coat. Den minder mig om China Glaze Fairy Dust men mere hvid og mere intens. Faktisk giver den en rigtig flot effekt 🙂 Jeg har købt mini versionen på 7 ml. da jeg synes, at full size versionen var for dyr. Det spændende ved denne lak er at den er selvlysende! Den lyser kraftigt hvidligt/blåligt i mørke, hvilket er super skægt at se på 🙂 Applikation: Konsistensen på lakken er let og cremet. Her har jeg kun et lag på. Jeg ved ikke hvor mange lag der skal til for at den er dækkende i sig selv, men jeg vil tro at 4 er nødvendigt. Du kan købe Glow Diamond her.

English:

Today’s mani is made of F.U.N Lacquer Glow Diamond on top of Ciate Ferries Wheel, which is af light pastel blue shade. The light blue holographic hearts are from Born Pretty Store. They come in a variety of colors and can be reused several times 🙂 I fasten them with regular top coat. A layer above and below is enough (remember that there may not be bubbles in the top coat’en around the hearts, as it will slightly spoils the overall finish). Remember the 10% off discount code (acj61) sidewise at the Born Pretty Store 🙂 If it’s used enough times, they will sponsor a small giveaway for my readers – Yay 🙂

Glow diamond is a luminous holographic shimmer top coat. It reminds me of China Glaze Fairy Dust but whiter and more intense. In fact, it givse a really nice effect 🙂 I bought the mini version of 7 ml. as I think the fullsize version is too expensive . The exciting thing about this polish is that it’s luminous ! It’s glowing brightly whitish / bluish in the dark, which is super fun to look at 🙂 Application: The formula is light and creamy. Here I’m wearing only one coat. I don’t know how many coats it takes to be opaque in itself, but I would think that 4 is necessary. You can buy Glow Diamond here.

F.U.N Lacqquer - Glow diamond on top of Ciaté Ferries wheel
F.U.N Lacqquer – Glow diamond on top of Ciaté Ferries wheel
F.U.N Lacqquer - Glow diamond  I mørke - In the dark
F.U.N Lacqquer – Glow diamond
I mørke – In the dark
F.U.N Lacqquer - Glow diamond  I mørke - In the dark
F.U.N Lacqquer – Glow diamond
I mørke – In the dark
F.U.N Lacqquer - Glow diamond
F.U.N Lacqquer – Glow diamond
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s