Nu som blogger hos Appeal4 – Now as a blogger for Appeal4

on

Hej alle sammen 🙂 Jeg føler, at det er evigheder siden, at jeg har uploadet noget ! Mine eksamener er nu veloverstået, og jeg har nu ikke andet end specialet tilbage på min uddannelse. Det er en lettet og meget underlig følelse, at det er ved at være slut 🙂

En anden glædelig nyhed jeg gerne vil dele med jer, er at jeg er blevet officiel blogger hos Appeal4 🙂 – Jeg er meget ydmyg over og glad for, at de gerne vil have mig som en del af deres team! Det er de sødeste piger  🙂 Jeg vil dog stadig være fuldt aktiv på min egen blog! Jeg vil selvfølgelig også vise nogen af lakkerne her på bloggen samt altid give min oprigtige og uforbeholdne mening om lakkerne !

Mit første indlæg for dem som Appeal4 blogger kan i se her. Det er en halvmåne mani indsprieret af 20’ernes damestøvler. I kan læse om hvordan jeg gjorde, og hvordan i selv kan lave den 🙂

English:

Hey guys 🙂 I feel it’s forvever since I ‘ve uploaded something! My exams are now well over , and now I have nothing but the master thesis back in education. It’s a relieved and very strange feeling that it’s coming to an end 🙂

Another good news I want to share with you is that I have become an official blogger of Appeal4 🙂 – I’m very humbled and pleased that they would like to have me as a part of their team! They are the cutest girls 🙂 I will still be fully active on my own blog of couse !  I will also show some of the polishes here on the blog and always give my full and sincere opinion about them !

You can find my first post as Appeal4 blogger here (it’s on danish though, so you’ll have to translate it). It’s a half moon mani indsprieret fom the 1920’s women’s boots . You can read about how I did it and how to do it your self 🙂

Halvmåne mani Half moon mani
Halvmåne mani
Half moon mani
Halvmåne mani Half moon mani
Halvmåne mani
Half moon mani

 

Reklamer

8 Comments Tilføj dine

 1. henulle siger:

  Du er simpelthen for sej, Louice!! Tillykke!!!❤️

  1. nailnewbee siger:

   Tusind tak Helene ! 🙂

 2. suanne petersen siger:

  Så sejt!! Og tænk “hende kender jeg (lidt)”… Tillyke. Og dejligt at se det kører derud af med succes for dig! 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Tunsind tak !! Hihi, det gør du da Susanne 😉 – Om ikke andet virtuelt 😉

 3. Mia (Frk Mia) siger:

  Tillykke!! Du passer perfekt ind med dine lækre negle og designs!! 🙂 ❤

  1. nailnewbee siger:

   Hvor er du altså sød Mia, tak ! 🙂 ♡

 4. majsran siger:

  Wiiiie, good stuff coming your way 😘

  1. nailnewbee siger:

   Yay ! 🙂 It’s soooo nice to have something good coming up after those tuff exams !! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s