Appeal4 Limited Spring

Idag vil jeg vise jer Appeal4’s limited spring kollektion. Den er den består af syv lækre forårsfarver og kan købes i butikkerne fra uge 9 🙂

Today I will show you Appeal4’s limited spring collection. There is seven gorgeous spring colors in it and it can be purchased in stores from week 9 🙂

Appeal4 - Bird of paradise
Appeal4 – Bird of paradise

Den første lak er Bird of paradise. Det er en lækker klar støvet orange. Applikation: Lakkens konsistens er lidt tynd, men den er nem at arbejde med, og fuldt dækkende i to lag. Appeal4’s pensler er i mellem bredde klassen og spredes som en fane over neglen når den vendes på den rigtige led, hvilket jeg synes er dejligt nemt at arbejde med 🙂

English:

The first polish up is Bird of paradise. It’s a gorgeous clar dusty orange. Application: The formula is a little thin, but it’s easy to work with and opaque  in two coats. Appeal4’s brushes are medium width and spread like a fan across the nail when turned the right way up, which I think is wonderfully easy to work with 🙂

Appeal4 - Coral beads
Appeal4 – Coral beads

Næste nummer i kollektionen er Coral Beads. Coral beads er som navnet antyder en lækker coralfarvet lak med pink undertoner. Applikation: Konsistensen er cremet og nem at påføre. Lakken er dækkende i to lag.

English:

Next up is Coral Beads. Coral beads is as the name suggests a gorgeous coral polish with pink undertones. Application: The formula is creamy and easy to apply. It’s opaque in two coats.

Appeal4 - Love-in-the-mist
Appeal4 – Love-in-the-mist

Love-in the-mist er efter min mening, den mest perfekte barbie pink jeg længe er stødt på. Applikation: Lakkens formel er mildt sagt præcis som den skal være. Den er nem at påføre og dækkende med to lag.

English:

Love-in the-mist, in my opinion, the most perfect Barbie pink I have come across in long time. Application: The formula is mildly exactly as it should be. It is easy to apply and opaque with two coats.

Appeal4 - Candy tuft
Appeal4 – Candy tuft

Candy tuft er en sød bubblegum lyserød med blå undertoner. Den minder mig rigtig meget om essie’s Cascade cool, men den forekommer mig at være mere pink end Cascade cool, som har kraftige lilla undertoner. Applikation: Konsistensen på Candy Tuft er ligesom Love-in-the-mist noget nær perfekt cremet. Den er nem at påføre og dækkende i to lag.

English:

Candy tuft is a sweet bubblegum pink with blue undertones. It reminds me a lot of essie’s Cascade cool, but it seems to me to be more pink than Cascade cool which has much stronger purple undertones. Application: The formula of Candy Tuft is like Love-in-the-mist somthing near perfectly creamy. It’s easy to apply and opaque in two coats.

Appeal4 - Butterfly bells
Appeal4 – Butterfly bells

Butterfly bells er en støvet blå cowboystoffarvet lak. Den er ret speciel, og jeg er personligt helt tosset med den 🙂 Applikation: Konsistensen er desværre tynd, men den er nem at arbejde med. Den er dækkende med tre lag.

English:

Butterfly bells is a dusty blue denim colored polish. It’s pretty special, and I’m personally crazy about it 🙂 Application: The formula is a little thin, but it’s easy to work with. It’s opaque in tree coats.

Appeal4 - Bottle brush blue
Appeal4 – Bottle brush blue

Bottle brush blue er en virkelig lækker klar lyseblå med tyrkise undertoner. Det er min klare favorit i kollektionen 🙂 Den minder mig om O.P.I what’s with the cattitude, som er en lak, jeg længe har ønsket mig i min samling. Applikation: Lakkens formel er perfekt cremet og nem at arbejde med. Lakken er dækkende med to lag.

English:

Bottle brush blue is a really nice clear light blue with turquoise undertones. It’s my clear favorite in the collection 🙂 It reminds me of O.P.I what’s with the cattitude which is a huge lemming of mine. Application: The formula is perfectly creamy and easy to work with. It’s opaque in two coats. 

Appeal4 - Blue lagoon
Appeal4 – Blue lagoon

Blue lagoon er kollektionens eneste metalliske ligende shimmer agtige lak med glitter i. Det er flot tyrkis lak med tealfarvet undertoner. Den indeholder blå mini hexaglitter og sølv microglitter. En superspændende kombination 🙂 Applikation: Cremet formel, der dog trækker streger som alle andre metalliske lakker nu engang gør. Den er fuldt dækkende med to lag.

Konklusion: En super spændende kollektion med lækre farver og en god stabil kvalitet med få afvigelser uden egentlig betydning. Den er helt klart et kig værd og den giver der dejligste fornemmelse af forår 🙂

English:

Blue lagoon is the only metallic shimmer like polish with glitter in the collection. It’s a nice turquoise shade with teal undertones. It contains blue mini hexa glitter and silver micro glitter. A super interesting combination 🙂 Application: Creamy formula, however, it does draw lines lake all other metallics does. It’s opaque in two coats.

Conclusion: A super interesting collection of attractive shades and of a good quality with a few insignificant deviations. It’s definitely worth a look and does give a nice feeling of spring 🙂

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. majsran siger:

  De är verkligen superfina. Var hittar man dessa lack? Love-in-the-mist 😍 Vill haaaa

  1. nailnewbee siger:

   You can find danish retailers at http://www.appeal4.dk/?page_id=2007 I don’t know which ones that willl be shipping to Sweden orther than http://www.norwaynails.com though 🙂 Love-in-the-mist is just the perfect Barvie pink ! I really like it 🙂

   If all goes wrong, let me know, and I’ll ship you one sweetie 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s