Oldskrift mani – Ancient letter mani

on
Oldskrift mani - Ancient letter mani
Oldskrift mani – Ancient letter mani

Jeg har længe gået med ideen om at lave denne mani, og jeg synes bestemt, at den blev rigtig sød 🙂 Den består af FNUG Hip Newcomer som baselak med FNUG Style Icon stampet ovenpå. Stamping plate’en jeg har brugt er Moyou’s “pro collection 07 XL”. Min ide var at skabe nogle negle, som lignede oldgamle skifter. Jeg synes selv, at de ligner ret godt 🙂

Hip Newcomer er en lækker perlemorsfarvet nude. Applikation: Konsistensen er, som på alle de FNUG lakker jeg har prøvet, rigtig lækker. Nem at påføre og arbejde med. Den er en smugle gennemsigtig, så her har jeg to-tre lag på. Style Icon er en flot metallisk guldbrun lak. Jeg har endnu kun prøvet at stampe med den, så jeg vil ikke udtale mig om dens applikationsegenskaber endnu. Til gengæld er den helt fantastisk at stampe med ! Et lag over stamping plate’en og du kan samle den op på stamperen. Den lægger sig perfekt på neglen, og “hænger” ikke i stamperen. Mere kan man vel ikke ønske sig ? 😉  Jeg brugte en XL blød stamper fra eBay. Jeg håber at i kan lide resultatet 🙂

English:

I have long had the idea of ​​making this mani, and I certainly think that it is really cute 🙂 It’s made with FNUG Hip Newcomer as base polish with FNUG Style Icon stamped on top. The stamping plate I used from Moyou, the plate is named “pro collection 07 XL”. My idea was to create some nails that resembled ancient letters. I think that they turned out pretty good 🙂

Hip Newcomer is a gorgeous pearly nude polish. Application: The formula is asof all the other FNUG polishes I’ve tried really nice. Easy to apply and work with. It’s a bit sheer, so here I’m wearing two to tree coats. I have only tried to stamp with Style Icon, so I will not yet talk about it’s application. In turn, it’s absolutely fantastic as a stamping polish! One layer on the stamping plate and you can pick it up on the stamper. It’s situated perfectly on the nail and isn’t “clinging” to the stamper. What more do you want from a stamping polish? 😉 I used a soft XL stamper from eBay. I hope you like the result 🙂

FNUG Hip Newcomer
FNUG Hip Newcomer
FNUG Hip Newcomer
FNUG Hip Newcomer
Oldskrifts mani - Ancient letter mani
Oldskrifts mani – Ancient letter mani

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s